elleboog telkens uit de kom

  • #1

    Ik heb nu twee armen die telkens uit de kom gaan. Me eerste elleboog mn linker was eerst gebroken en tijdens de val was mijn linker elleboog ook uit de kom gegaan. Later binnen twee jaar is hij steeds vaker uit de kom gegaan terwijl ik bijvoorbeeld iets probeer te pakken. ik ben hiervoor naar de fysiotherapeut gegaan en hij hielp mij om spieren te kweken. Nu 3 jaar later heb ik me fysio zijn advies opgevolgd alleen merk ik nog steeds dat mijn linker elleboog erg gevoelig is als ik hem probeer te strekken.

    Maar nu ben ik vorige maand gevallen en is me rechter elleboog gebroken geweest. Ik mag eindelijk weer wat doen met mn rechter arm maar gister avond is die tijdens dat ik ergens zat te leunen uit het niets uit de kom gegaan. En merk ik nu ook weer dat deze extreem gevoelig is. Mijn rechter arm is daarentegen flink slapper geworden dan mn linker arm. Ik zou nu echt niet weten wat ik er mee moet doen en ik durf ook bijna niet meer om kracht training te doen. Ik wil het wel heel graag.

    Reageer
Reageer op: elleboog telkens uit de kom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief