Veel pijn in knie na operatie

 • #1

  Beste,

  Ik ben 2 weken terug geopereerd aan mijn knie. De complete slijmbeurs, vocht en een klein beetje weefsel is hierbij verwijdert. Ik ben vorige week nog voor controle bij de specialist geweest, hij heeft toen ook mijn hechtingen verwijdert en verder niks geks geconstateerd, sterker nog, hij vond dat mijn knie progressie aan het maken is! De pijn is alleen nog steeds zeer aanwezig. Ik heb ook het idee dat de vocht in mijn knie steeds erger wordt. Is het verstandig om weer contact op te nemen met de afdeling orthopedie?

  Ik ben vandaag overigens weer begonnen met werken (4 uur lang gestaan/gelopen), denk dat dit niet verstandig was..

  Reactie
  #2

  Daar ben ik weer!

   

  Ik heb inmiddels weer 3 weken lang rust gehad en ben vandaag opnieuw begonnen met werk alleen merk ik dat ik nog steeds te veel pijn ervaar. Ook kan ik nog steeds niet op de knie leunen/zitten. Is dit normaal? Er is verder geen wond meer zichtbaar. Vocht is ook minimaal.

  Reactie
  #3

  Ik weet niet of het een zware operatie was, maar na mijn voorste kruisbandoperatie, heb ik ook weken lang amper iets kunnen doen zonder veel pijn. Dat heeft anderhalf jaar geduurd.

  Ik werd geopereerd in aug 2018 en ik kan nu stilaan op mijn knie zitten. Soms wel, soms voelt het raar aan. Beetje dood eigenlijk. Volgens mijn kinesitherapeut komt dat omdat ze de zenuwen hebben overgesneden tijdens we operatie. Dat veroorzaakt dat rare gevoel.

  Reactie
  #4

  Bij mij is "alleen" vocht, de gehele slijmbeurs en een stukje weefsel met goedaardige cellen weg gesneden. Heb volgende week een afspraak bij de specialist dus zal dat gesprek even afwachten.

  Reactie
Reageer op: Veel pijn in knie na operatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief