Rugpijn?

  • #1

    Hi

    Ik heb sinds een jaar? halfjaar? weet niet precies, last van rugpijn op een bepaalde plek maar op sommige momenten voel ik het totaal niet en op sommige momenten wel.

    Sowieso als ik sta heb ik er geen last van, maar als ik lig of zit voel ik t vaak wel en als ik druk ben merk ik het niet, vaak alleen als ik er op let maar wel altijd op een zelfde bepaalde plek. Zit in mn onderrug net rechts naast mn ruggengraat.

    Ook doet het niet echt pijn maar is het meer een ongemakkelijk gevoel alsof het daar in de knoop zit/of er wat zit. Sommige dagen lig ik in bed en voelt het alsof ik elk moment mn rug breek daar of dat er wat in schiet.

    Nu wil ik hier eigenlijk mee naar de dokter maar aan de andere kant ben ik een beetje hypochonder en altijd bang voor het ergste, dus wil ik niet weten wat het probleem is en ga ik al vaak naar de dokter dus ik voel me daar alweer aankomen : ')

    Iemand enig idee wat dit kan zijn en of het ernstig is?

     

     

    Reageer
    #2

    Ernstig zal het niet zijn.
    Ga ermee naar een fysiotherapeut

    Reageer
Reageer op: Rugpijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief