Kans op scheur in scheenbeen?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik zit met de volgende vraag. Vanochtend was ik bezig om iets te slopen rondom huis. Hierbij heb ik met de hamer een breekijzer ergens tussen geslagen om het los te krijgen. Op den duur ben ik op het breekijzer gaan staan om het stuk eraf te breken. Hierbij schoot het ineens los en vloog het ijzer tegen mijn scheenbeen aan (zo'n 20cm onder de knie). Het deed best veel pijn en ben er even bij gaan zitten en ben blijven wrijven over de plek tot de pijn wat wegzakte.

    Na die tijd kon ik wel weer gewoon lopen en ben met andere werkzaamheden doorgegaan. Het lopen zorgt niet voor extra pijn bovenop het zeurderige gevoel wat er nog is. Nu was ik toch even benieuwd of er niet kans is dat er wellicht een klein scheurtje (hoe klein dan ook) of iets dergelijks in mijn scheenbeen zit. Of zou je dat wel moeten vernemen mocht hier sprake van zijn?

    Alvast bedankt,

     

    Reageer
Reageer op: Kans op scheur in scheenbeen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief