Vreemde liesklacht

 • #1

  Help mij alsjeblieft. Ik loop nu al ongeveer 4 maanden met een ongelofelijke ** blessure aan mijn lies. Ik zal mijn verhaal zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

  Ik kan al maanden niet voetballen, en dit is het gene wat ik het liefst doe. Voor het voetbal voel ik niks en denk ik weer: vandaag gaat het lukken. Tijdens de warming-up voel ik wel iets in me lies, maar niks pijnlijks. Vervolgens word ik niet gehinderd door mijn lies tijdens het voetbal. Hard trainen, een wedstrijd, het lukt allemaal pijnloos. Maar: IEDERE keer, na ongeveer 30-45 zeer intensief voetbal, word mijn lies langzaam maar zeker heel stijf/pijnlijk (ik rek en strek van te voren). Aanzetten voor een sprint doet dan ontzettend pijn. Sprinten gaat niet meer. Vervolg: ik moet worden gewisseld. De hele dag heb ik dan heel erg last. Lopen is lastig. Vooral traplopen, dit is diezelfde dag dan een hel.

  k ga slapen, word wakker de volgende dag: Ik voel niks meer. Ik stap vrolijk me bed uit en zou bij wijze van spreken zo weer 30minuten kunnen voetballen.
  In mijn dagelijks leven heb dus ik totaal geen last van mijn lies. Niks doet pijn, opstaan niet, niks. Ben al bij de fysio geweest, die drukt mijn been op allerlei manieren om te kijken of ik pijn ervaar: nergens. Alleen als ik voetbal heb ik last en dus heb ik dit hele seizoen pas 2x een helft gespeeld waar ik gewisseld moest worden, de rest heb ik niet kunnen spelen vanwege deze blessure.

  <strong class="text-strong">Iemand een soortgelijke ervaring of weet wat het kan zijn?

  Reactie
Reageer op: Vreemde liesklacht
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief