Heb ik syfilis

  • #1

    Hallo,

    6 weken geleden heb ik Orale sex gehad met een vrouw. Als ik me goed herinner kreeg ik 1 aan 2 dagen erna een paar hele kleine harde bultjes op mijn gehemelte.
    Na +/- 1 week waren die weg en heb sindsdien een "zweertje"/plekje (pijnloos).
    Alvast dank voor reacties

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga naar de huisarts met de klachten. En dan wel z.s.m. als denkt syfilis te kunnen hebben opgelopen

    Reageer
    #3

    Dank voor snelle reactie. Heb een online (bloed) test aangevraagd. Maar dacht misschien maakt dat "gegoogle" me beetje paniekerig.

    Reageer
    #4

    Dat zou kunnen. Daarom is het verstandiger om eerst eens naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken. Misschien is het maar een afte. Als dat niet zo is kan de huisarts meteen een swab nemen.

    Reageer
    #5

    Ik verzuim te melden. Dat ik voor iets anders (ten tijde dat ik dat blaasje al had) een anti biotica kuur heb gehad. Doxycycline 100mg 2 weken lang 1 tablet.
    Zou dat eea evtl ook doen stoppen?

    Reageer
    #6

    Voor syfilis is dat niet afdoende

    Reageer
Reageer op: Heb ik syfilis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief