Bultjes op eikel in erectie

Online ZorgZus
  • #1

    Goededag,

    Ik heb op 9 november seks gehad met een prostituee. Daarbij ging het allemaal met condoom tot ik gepijpt was van ongeveer één tot 3 minuten zonder condoom. Omdat ik ernstig ongerust was dat dit mij een soa zou opleveren heb ik bij de huisarts gelijk een soa test opgevraagd.

    Die vertelde mij dat alles negatief getest was. Alleen heb ik op het moment dat ik bij de prostituee weg was vrijwel gelijk na de seks ernstige jeuk gehad aan mijn eikel en dat werd op een gegeven moment wel zeker minder. Mijn eikel lijkt erg droog en heeft kloofjes en af en toe voel ik nog een klein beetje branderig gevoel.

    Alleen in erectie zie ik ook bobbeltjes/bultjes in de zelfde kleur als mijn eikel niet als hij slap is. Zou dit nog een andere oorzaak kunnen hebben?

    Reageer
    #2

    Dat kan een schimmelinfectie zijn.
    Hoe lang na het contact heb je een soa test laten doen?

    Reageer
    #3

    Ik ben eerst naar de huisarts gegaan omdat de jeuk toen niet weg ging, ik heb toen minocozolnitraat meegekregen met de zalf. Dat moest ik 10 dagen smeren de jeuk ging in iedergeval weg. Ik heb op advies van de huisarts me na twee weken laten testen.

    Op 6 november het contact en op 20 november hebben ze mijn bloed en urine onderzocht op SOA's en de uitslag was negatief. Alleen zijn de bultjes wel nog aanwezig en heel af en toe jeuk. Ik heb er ook maar gelijk een foto van gemaakt want het verschijnt eigenlijk alleen in erectie.

    (erectie)

    [attachment=3645]DSC_0034.JPG[/attachment] (slap)

    Ik moet zeggen dat hoe het er nu uitziet me wel nog steeds ernstig ongerust maakt.
    Hoop dat de foto's verhelderend zijn.

    Reageer
    #4

    Vorige foto was slap.
    Dit is de foto met de bultjes.

    Reageer
    #5

    http://www58.zippyshare.com/v/fCXbQc4S/file.html (erectie)
    Het lukt niet helemaal met bestanden invoegen excuses voor het aantal mislukte berichten ik kon ze niet verwijderen.

    Reageer
    #6

    Op een soa lijkt het in ieder geval niet. Maar een (schimmel) infectie zou wel kunnen ondanks de zalf. Een irritatie kan ook. Ga even terug naar de huisarts. Ik denk dat er een andere behandeling dan zalf gekozen moet worden.

    Reageer
    #7

    en ben je er al achter wat het is?

    Reageer
    #8

    ik heb exact het zelfde! Ben je er uiteindelijk achtergekomen wat het is en hoe te behandelen ?!!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hoe is dit afgelopen?

    Reageer
Reageer op: Bultjes op eikel in erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief