Mycoplasma?

Online ZorgZus
 • #1

  Ongv 13 weken geleden onveilig kort oraal , gegeven en gekregen, contact gehad met een onbekende vrouw.

  Ik ben Reeds getest:
  - 1x chlamydia keel negatief (na 2wk)
  - 2x chlamydia urine negatief (2wk +12wk)
  - 1x gonorroe keel negatief (na 2wk)
  - 1x gonorroe urine negatief (na 12wk ochtendurine, eerste straal was niet helemaal in het potje .. kan dit problemen voor resultaat geven?
  - 1x syfilis bloed negatief ( na 12wk)

  Ik had enkele weken terug enkele dagen wat pijnlijke ballen en rugpijn en had wat moeite met plassen. Maar er was geen vreemde afscheiding en plassen deed ook geen pijn.
  Toen ik negatieve testresultaten had chlam en gon dacht ik dat deze klachten te wijten zullen geweest aan stress/angst voor een soa en me dus opspannen.

  Gisteren kreeg ik na klaarkomen lichte pijn in mijn penis, waarna er deze morgen bloed uit mijn plasopening liep.

  Doorheen de dag voel ik niet echt pijn maar tijdens eerste keer urineren kwam wel weer bloed en slijm mee naar buiten. De keer erna nog in lichte mate bloed aanwezig maar veel minder gevoelig.

  Aangezien bloed en slijm zeker aanwezig is/was moet ik met een urinebuis ontsteking te maken hebben denk ik dan?

  Chlam en gon zijn normaliter uitgesloten zou het dan bv mycoplasma kunnen zijn die na 13weken pas zulke uitgesproken klachten brengt?
  Stel dat gonorroe test niet goed was door missen van eerste straal, komen klachten dan zo laat nog opzetten?

  Anders heb ik wel last gehad van wat duizelig voelen gevoelige keel en misselijkheid maar dacht/hoopte dat dit opnieuw door stress kwam aangezien alle geteste soa’s negatief waren.

  Ten slotte heb ik ook last van gevoelige eikel, rood en droog , ik heb al meerdere keren met een schimmel te maken gehad. Sowieso heel gevoelig voor huid problemen.

  Grootste vraagteken waar ik mee zit, heb ik dit door een soa of kan het ook iets anders zijn.

  Reageer
  #2

  Zou je niet gewoon naar je huisarts gaan?
  Je bent hier niet bij een arts en zonder onderzoek blijft "het zou .... kunnen zijn of misschien ook niet" ipv een diagnose en eventueel bijbehorende behandeling.....

  Reageer
  #3

  Daar zal niemand zo antwoord op kunnen geven. Dat zul je dan moeten laten testen via de huisarts

  Reageer
  #4

  Ik test deze week opnieuw voor chlamydia en gonorroe ter controle + mycoplasma dan ook deze keer.

  Had gedacht dat na 3maanden en negatieve soa tests dit hele gebeuren achter mij te laten, ik schrik dat ik nu plots deze symptomen krijg. Wist hiervoor zelfs niet over het bestaan van mycoplasma.

  Heb nu ook gelezen over trichomonas, dit zou niet door enkel oraal kunnen worden overgedragen maar ik heb wel met mijn penis tegen de buitenzijde van haar vagina gewreven zonder penetratie..
  dan best hiervoor ook testen?

  Reageer
  #5

  Dat zal niet nodig zijn

  Reageer
  #6

  Een nieuwe test voor chlamydia en gonorroe heeft eigenlijk enkele zin. De tests zijn zo nauwkeurig, dat ook een fout urinemonster de bacterie vrijwel altijd gewoon aantoont.

  Mycoplasma testen kan wel zinvol zijn als je echt klachten hebt, terwijl chlamydia en gonorroe negatief getest zijn. Als je liever alles in één keer weer laat testen, kan dat ook natuurlijk.

  Trichomonas komt heel erg weinig voor. De kans daarop is dus ook klein.

  Jij schrijft dat er bloed en slijm uit je penis komt. Daarmee zou ik toch echt naar de huisarts gaan. Jij 'koppelt' dat aan een soa vanwege een onveilig contact in het verleden, maar het kan heel goed iets heel anders zijn. Iets dat helemaal niet met een soa test aangetoond kan worden. Bloed is ook niet direct een symptoom van een soa bij een man, ook niet van trichomonas of mycoplasma.

  Reageer
Reageer op: Mycoplasma?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief