Vraag klaarkomen en soa

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo John
    Ik heb gister een date gehad maar alleen wat gevoeld en drooggeneukt. Kleding aangehouden en de ander had een slip alleen aan. Beetje geschuurd en gevoeld aan mijn kruis en bovenop mij gezeten met mijn broek en ondergoed nog aan ook.

    Ik heb wel mezelf afgetrokken en ben klaargekomen over zijn billen heen. Er was geen contact tussen mijn penis en zijn billen.

    Mijn plasbuis en topje van de penis lijkt nu wat geïrriteerd. Kan dit hier mee te maken hebben en kan ik zo een soa hebben opgelopen?

    Reageer
    #2

    Zo krijg je geen soa...
    "Beetje geschuurd en gevoeld aan mijn kruis en bovenop mij gezeten met mijn broek en ondergoed nog aan ook." Dat zal de oorzaak zijn

    Reageer
    #3

    Dus ook al heb ik mezelf afgetrokken en hem ook aangeraakt (en daarna dus mijn eigen penis) dan krijg ik nog geen soa op deze manier?

    Heb vandaag wel wat vaker gekeken naar mijn penis dan normaal, dat kan het wellicht eerder zijn.

    Geen zorgen dus maken?

    Reageer
    #4

    Zo krijg je geen soa hoor

    Reageer
    #5

    Dankje John

    Reageer
    #6

    Hoi John
    Daags naar dit contact heb ik toch last van mijn penis. Als in dat ik het gevoel heb dat het wat geïrriteerd is bij het begin van mijn plasgaatje en dat ik het gevoel heb te moeten plassen meer.

    Zou dit door de stress kunnen zijn? Of dat ik er teveel mee bezig ben. Heb dit eerder gehad en toen laten testen. Testen waren negatief en dat gevoel ebte toen weg en geen last meer gehad daarna.

    Nu dus toch weer dat gevoel. Maar het kan gezien mijn handelingen toch geen soa zijn?

    Reageer
    #7

    stress/angst en er teveel mee bezig zijn, kan ervoor zorgen dat je druk op je bekkenbodemspieren zet. Dat kan dan wel wat klachten geven

    Reageer
    #8

    Hoi John
    Ja ik heb al seks gehad met mijn partner weer en niets aan de hand. Ook zie ik niks aan mijn penis, plassen gaat prima zonder pijn. Heb alleen het idee dat ik meer plasdrang heb en dat ik wat voel aan het topje dus zoals ik al zei.

    Maar jij acht het niet noodzakelijk te testen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zo/als ik al schreef: zo krijg je geen soa

    Reageer
Reageer op: Vraag klaarkomen en soa


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief