Reeks aan klachten na one-night stand

Online ZorgZus
  • #1

    Een 3 tal maanden geleden heb ik (man, 28) een onveilige one night stand (kort oraal gegeven en ontvangen, vaginaal) gehad met een vrouw. Sindsdien heb ik een groeiend aantal klachten, die wel of niet te maken hebben met mijn constante SOA angst en stress. Hieronder een overzicht van hoe klachten verschenen in chronologische volgorde:

    - Droge mond/keel (na 3 dagen)
    - Jeuk aan anus (na +- 1 week)
    - Balantis/schimmelinfectie penis + afscheiding/druppel in de ochtend (na 1 week, weg in week 2)
    - Piepkleine rode bloedvaatjes (kleiner dan speldenprik) op armen, langzaamaan steeds meer, verdwijnen kort onder druk (na 3 weken eerste keer opgevallen)
    - Toenemende vermoeidheid en moe wakker worden, soms midden op de dag ineens extreem moe (vanaf 6 weken, nu nog steeds)
    - Wakker worden met zware armen/ledematen (vanaf 6 weken)

    ... Het leek vervolgens iets beter te gaan, maar de afgelopen weken:
    - Toenemende vermoeidheid
    - Droge huid
    - Oogwit en huid lijken iets gelig te zijn (maar dit kan ook tussen mijn oren zitten)
    - Ook af en toe wat "vage" pijn uit de leverstreek
    - De afscheiding uit penis is terug, wel minder dan voorheen. Als ik naar het topje van de eikel kijk, lijkt deze constant een soort van vochtig met wit/grijsachtige substantie.
    - Vaker urineren dan gebruikelijk

    Ik heb alle mogelijke SOA testen reeds gedaan op 6 weken: chlamydia, gonorroe, mycoplasma, trachomonas (urine en keel), HIV 1-2, syfillis, Hep B en C (bloed). Nu in afwachting van een genitale swab van de afscheiding.

    Mijn grootste angst is dat ik iets heb waar geen diagnose voor is, en dit door heb gegeven aan mijn nieuwe vriendin (omdat ik bij haar ook de rode puntjes op de armen zie). We hebben altijd veilig seks gehad, maar wellicht heb ik haar met zoenen iets gegeven?

    Mijn klachten zijn echt. Ik heb eventueel ook gedacht dat de combinatie met keel en vermoeidheidsklachten iets kan zijn met pfeiffer of anderszins. De vrouw in kwestie heeft ook negatief getest op alle bovengenoemde SOAs.

    Alle adviezen/inzichten hier zijn welkom, want ik ben echt dag in dag uit hiermee bezig en angstig.

    Reageer
    #2

    "maar wellicht heb ik haar met zoenen iets gegeven?" Met zoenen geef je in de regel niets door. Als dat wel zo was, dan zou dat een bekende soa moeten zijn. Die zou dan gevonden zijn met een test.
    Er zijn ook klachten die angst/stress gerelateerd kunnen zijn. Een overspannen bekkenbodem kan daar ook een rol in spelen.
    Ga met de klachten naar je huisarts en bespreek het

    Reageer
    #3

    Toch verklaart dit lastig waarom mijn huidige vriendin ook een toenemend aantal van dit soort “rode puntjes” heeft op haar armen. Daarnaast merk ik ook dat mijn wondjes erg traag herstellen en af en toe blauwe plekken heb die ik normaal gesproken NOOIT had. Ondanks dat een deel echt wel stress is, is er tot op heden geen enkele verklaring voor de rest.

    Reageer
    #4

    Helaas heb ik er ook geen voor. Maar de puntjes bij je vriendin kunnen natuurlijk ook puur toeval zijn

    Reageer
    #5

    Ja dat kan toeval zijn inderdaad. De meest recente klachten betreffen toch vooral: vermoeidheid, moe wakker worden, soms leverpijntjes (vage pijn), droge mond, opgezette speekselklieren mond, tong voelt anders dan normaal aan, rode puntjes huid, en mijn huid/ogen lijken ook wat geler. Ik heb Hepatitis B op 6 weken laten testen maar volgens mij kan dit pas na 3 maanden met zekerheid worden uitgesloten. Wat zou jij mij in deze adviseren? Aandringen op aanvullende testen bij de huisarts?

    Reageer
    #6

    Ga naar de huisarts en bespreek de klachten

    Reageer
Reageer op: Reeks aan klachten na one-night stand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief