Hiv

 • #1

  Ik heb de afgelopen maand een paar keer betaalde seks gehad met verschillende shemales. Bij het eerste contact alleen afgetrokken zonder klaarkomen. Vervolgens het tweede contact iemand gepijpt zonder condoom zonder klaarkomen. De afgelopen keer heb ik iemand gerimd waarbij ik volgens mij geen bloed heb geproefd. Alleen heb ik bij de afgelopen twee keren ook anale seks gehad maar uiteraard wel telkens een condoom gebruikt. Twee van de shemales zitten bovendien aan de prep en de ander is recent nog negatief getest op hiv, heb de testen gezien. Is het nodig om te testen op hiv of zijn de risico’s die ik gelopen heb dusdanig laag dat testen op hiv overbodig is?

  Reageer
  #2

  Het lijkt erop dat je telkens een stapje verder gaat wat betreft risico op soa's. Eerst aftrekken, nauwelijks risico op soa. Daarna iemand pijpen, geeft wel een risico op soa, dan rimmen, ook een risico op soa.

  Het gegeven dat iemand aan de prep is of een negatieve test heeft, zegt natuurlijk niets. Jij kan immers daarvan niets controleren.

  Risico op hiv is er niet. Wel op andere soa's. Een hiv test zou ik niet adviseren, maar als dit je manier van leven is, dan zou ik periodiek een screening laten doen op soa's en hiv, gewoon om niets te missen (vooral soa's, in mindere mate hiv).

  Reageer
  #3

  Geldt bij rimmen alleen als je bloed hebt geproefd dat je risico op hiv hebt?

  Reageer
  #4

  Er moet dan inderdaad bloed aanwezig zijn geweest. Andere soa's kan je ook zonder bloed oplopen door iemand te rimmen.

  Reageer
  #5

  Ik heb nu wel stevige griep. Misschien toch verstandig om te gaan testen op hiv? Dacht dat alles veilig gegaan was…

  Reageer
  #6

  Heb je mijn reactie van 30 juni 2024 om 13:32 gelezen?

  Reageer
  #7

  Ja zeker, alleen weet ik niet bij het eerste contact of ik heel kort gepenetreerd ben. Ik dacht van niet, want dat zou je merken lijkt me. Helaas door alcohol kon ik me dat niet meer goed herinneren.

  Reageer
  #8

  Ik zou in dat geval maar eens goed nadenken over wat je allemaal doet. Seksuele handelingen die je je achteraf niet meer herinnert lijkt me niet echt heel erg handig.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik schrok er ook van en heb diegene meteen van me afgeduwd. Ik gebruik namelijk altijd een condoom. Misschien was het een seconde of twee.

  Reageer
  #10

  Sorry dat ik het zeg, maar je verhaal komt ongeloofwaardig over. Ik zal ook zeggen waarom.

  In je eerste post weet je heel gedetailleerd te beschrijven wat er gebeurd is. Ik reageer daarop. Vervolgens begin je te twijfelen en geef ik aan: zie mijn eerdere reactie (ergo: geen risico op hiv). Vervolgens komt je aanzetten met "alleen weet ik niet bij het eerste contact of ik heel kort gepenetreerd ben". Daarop reageer ik dat je je daar zorgen over kan maken, omdat je kennelijk seksuele handelingen doet waarvan je later niet meer weet wat er gebeurd is. Vervolgens geef je aan dat je schrok en die persoon direct van je afduwde.

  Als je dat allemaal zo beschrijft, dan weet je toch heel erg goed wat er gebeurd is, en dat het maximaal een seconde of twee duurde?!

  Als je informatie en hulp wilt, dan moet je een compleet en eerlijk verhaal vertellen, en niet het verhaal telkens aanpassen of aanvullen.

  Reageer
  #11

  Sorry ik had het ook in mijn eerste post moeten zeggen. Ik weet het gewoon niet meer zeker. Dat is helaas de waarheid. Maar ik heb niks in me gevoeld, hooguit dat zijn penis dan tegen mijn anus gekomen is, maar niet meer dan dat.

  Reageer
  #12

  Ik heb contact gehad met de huisarts. Die zegt dat ik me over drie weken moet laten testen. Dat is toch veel te vroeg?

  Reageer
  #13

  Ik ga hier niet discussiëren over wat je huisarts wel of niet zegt.

  Als je twijfelt aan de juistheid van wat de huisarts zegt, dan moet je dat met de huisarts bespreken.

  Reageer
  #14

  Een betrouwbare HIV test van 6 weken na het contact

  Reageer
  #15

  Ik begrijp dan niet hoe de huisarts bij drie weken komt…

  Reageer
Reageer op: Hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief