HIV

  • #1

    Ik ben een jongen en heb vorige week een andere jongen geneukt. Het probleem was dat de condoom continu niet helemaal goed zat en dat de condoom mee naar boven gleed en stukje onder de eikel bleef zitten, zodra ik mijn penis eruit haalde. Het sperma is wel gewoon in de condoom terecht gekomen. Moet ik mij nu als top zorgen maken dat het niet helemaal 100% veilig is geweest? Ik ben namelijk heel bang dat ik een nare ziekte zoals hiv heb opgelopen en kan er slecht van slapen. Ook heb ik rode jeukende kleine bultjes op mijn bovenarmen na het douchen en voel ik me continu moe en vertelde hij mij dat hij sinds vandaag ziek op bed ligt. Is de kans op HIV voor mij groot? We zijn beide 18 en 21. Ik lees op het internet dat een top weinig besmetting kans heeft.

    Reageer
    #2

    De kans om zo hiv op te lopen is heel erg klein. Als je contact hebt met de andere jongen, dan zou je met hem je angst kunnen bespreken, misschien kan hij je een beetje geruststellen.

    Die rode bultjes hebben niets te maken met hiv.

    Reageer
    #3

    Dat is fijn om te horen. Wat maakt de risco klein? Dat ik een condoom heb gebruikt ondanks die niet helemaal goed zat?

    Reageer
    #4

    Als top is het risico sowieso veel kleiner dan wanneer je de ontvanger bent. Bovendien is het condoom wel zodanig geweest dat de slijmvliezen van je eikel beschermd zijn geweest.

    Reageer
    #5

    Mijn huiduitslag blijft maar erger worden en begint ook te jeuken. Hoe herken je HIV uitslag? Kan dat lastig vinden op het internet. Ik heb voor de rest geen klachten gelukkig

    Reageer
    #6

    Heb geprobeerd om er een redelijk foto van te krijgen, maar heb dit op m’n armen, benen en beetje borstkas

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Hiv uitslag (ook wel hiv rash genoemd) ziet er heel anders uit. Je zit dan helemaal onder de rode vlekken. Hiv uitslag komt ook nooit alleen, maar vrijwel altijd samen met een conversiegriep, dat is een zeer ernstige griep waar je een week echt heel goed ziek van bent. Dus niet een beetje ziekjes of spierpijn.

    Wat jij beschreef is nauwelijks een risico op hiv. Als je ongerust blijft, kan je best een hiv test doen. Dat kan zes weken na het contact.

    Op jouw foto is bijna niets te zien. Het lijkt eerder nog op bultjes die je wel eens hebt als je een beetje kippenvel hebt.

    Reageer
Reageer op: HIV


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief