Hiv

  • #1

    Dag,
    Ik werk in een creche, is het mogelijk door moedermelk van een dag oud dat op mijn vinger is gemordt en er zit een kleine wondje aan me vinger .

    Alvast begdankt.

    Reageer
    #2

    Nee zo krijg je geen HIV

    Reageer
    #3

    Dag john,

    Gewoon uit nieuwsgierigheid, blijf hiv in moedermelk leven na een dag? Omdat ik veel met moedermelk te maken heb weer ik niet precies hoe dat zit.
    Nog iets moedermelk komt vaak in zakjes bij ons aan is het mogelijk dat er hiv kan blijven leven op het zakje door bv dat de moeder het zakje heeft aangeraakt of dat er wat melk heeft aangezeten. Want ik heb per ongeluk het zakje aangepakt en daarna 1 minuur daarna met dezelfde finger even aan me tocht gezeten ( weet ook niet waarom ik dat deed) maar moedermelk was wel een dagje oud

    Hartelijk dank.

    Reageer
    #4

    Dat antwoord is toch al gegeven?

    Al de andere scenario's die je erbij haalt maken dat niet anders. Volledig irreële scenario's.

    Reageer
    #5

    Ik wilde gewoon meer weten over hiv en borstvoeding omdat ik op het internet eigenlijk niks kon vinden behalve dat borstvoeding moeder op kind dus daarom.

    Reageer
    #6

    Als iemand HIV heeft mag die persoon helemaal geen borstvoeding geven. Dis is toch echt allemaal stress om niks

    Reageer
Reageer op: Hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief