Hiv angst

 • #1

  Hey ik ben een man van 30 heb pas geleden zonder condoom paar keer op de zelfde avond sex gehad met een vrouw , ze gaf me aan 4 weken na haar vorige contact getest te hebben op alles en dat ze niks heeft , dat is nu 6 weken geleden en ik heb een beetje last van me keel .. omdat ik heb gelezen dat je keelpijn kan krijgen maak ik me daar nu zorgen over , ik ga iniedergeval morgen testen via de huisarts , alleen die zegt steeds 3 maanden maar zoveel geduld heb ik niet , moet ik me zorgen maken om hiv in deze situatie? En kan ik na 6 weken al betrouwbaar testen ipv 12 zoals me huisarts aangeeft .

  Reageer
  #2

  Alleen maar "last van de keel" is dus geen HIV symptoom
  Na 6 weken kun je een betrouwbare HIV test doen

  Reageer
  #3

  Ik ga de test bij " diagnostiek voor u " alleen weet ik niet wat voor testen ze daar gebruiken .. en ik kan er ook niet achterkomen via internet , ik wil me morgen na 6 weken contact laten testen voor hiv en syfilis.. weten jullie misschien wat voor testen ze hier gebruiken?

  Reageer
  #4

  Kijk op soa aids online en bestel daar een goede en betrouwbare test voor HIV. Syfilis kan in principe pas na 3 maanden tenzij er eerder een zweer zou ontstaan

  Reageer
  #5

  Ja idd dat wil ik wel doen als ze oude testen gebruiken bij diagnostiekvooru waar ik een afspraak al heb , kan ik er van uit gaan dat 6 weken genoeg is bij diagnostiek?

  Reageer
  #6

  Daar kan ik geen antwoord op geven, ik weet wat ze voor testen gebruiken

  Reageer
  #7

  Je weet niet bedoel je?

  Reageer
  #8

  sorry   moest inderdaad zijn: Ik weet niet wat ze voor testen gebruiken

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Na een beetje research ben ik erachter gekomen dat de test die ik heb gekregen ,  voor HIV antistoffen zijn , zonder p24ag .. maar houd dit in dat na 12 weken pas een goede uitslag gaat komen?

  Reageer
  #10

  Het is dus geen combo test. Dus ja dat klopt dan, Althans je moet dan 3 maanden na het contact op een controle test doen.

  Reageer
Reageer op: Hiv angst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief