Hiv na bezoek van NL prostituee?

  • #1

    Heb 4 weken geleden "veilige" sex gehad met mooie vrouwelijke prostituee in een schoon privehuis, had net Covid gehad. Condoom is niet gescheurd, maar is wel een keer vernieuwd na 1e keer klaarkomen in condoom en beide condooms heeft ze aangebracht met haar vingers aan de binnenkant van het condoom. Met 2e condoom ook vaginaal geneukt en ook gepijpt en voor een 2e orgasme heeft ze het condoom afgedaan en heeft ze me klaargetrokken op handdoek. We hebben wel getongd en heb haar gevingerd en gebefd. Bij mijn weten heb ik niet met mijn handen aan mijn eikel gezeten en heb ik geen bloed of vaginaal vocht gezien. Heb na een aantal weken wel last van een behoorlijk witte tong, ruwe plekken binnenkant wand en droge keel met wat vochtige ogen.

    Heb ik risico gelopen?

    Reageer
    #2

    Als je denkt een soa opgelopen te hebben moet je een test doen!

    Reageer
    #3

    Ga ik ook doen.
    Maar hoe groot is de kans dat zo hiv kan worden overgedragen. Dwz vaginaal vocht op condoom, vervolgens pijpen door prostituee zelf en hierna tongen met mij?

    Reageer
    #4

    Die kans zal erg klein zijn

    Reageer
Reageer op: Hiv na bezoek van NL prostituee?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief