Hiv/Aids test van Soapoli online betrouwbaar?

 • #1

  Hallo.

  Ik heb vorig jaar maart een affaire gehad en onbeschermde seks gehad met een vrouw, ben gepijpt en klaar gekomen in haar mond en ik heb haar gebeft.

  Ik heb in het begin nooit echt klachten gehad wat ik zou linken aan hiv/aids, maar begin dit jaar heb steeds meer vage klachten. Eerst dacht ik misschien door stress, extra diensten door corona crisis, en onregelmatig leven.

  Maar een paar maanden terug had ik toch het gevoel dat ik misschien hiv heb opgelopen. Nog meer stress, ik sliep al slecht door een onregelmatig leven, en sliep dus helemaal niet meer.

  Eerst durfde ik niet, maar begin deze week toch maar een soa hiv/syfilis gekocht, van Soapoli online, syfilis en hiv negatief. Ik kan het bijna niet geloven met de klachten die ik heb. Of is de onbeschermde seks te lang geleden, en dat er misschien een andere test nodig is.

  Gr Mr24

  Reageer
  #2

  Geen HIV dus
  Wat heb je dan voor klachten?

  Reageer
  #3

  Hallo John,

  Bedankt voor je reactie.

  Hier de uitslag. Ik neem aan dat het niks uitmaakt dat de seks als lang geleden was?

  Ik neem aan dat er ook niks fout kan gaan tijdens het vullen van het buisje, dat ik misschien mijn vinger niet genoeg steriel heb gemaakt, dat ze daardoor geen hiv of syfilis kunnen vinden. Ik merkte wel dat het bloed stroperig was, en moest het er erg uitdrukken, maar bloed is bloed neem ik aan.

  Heb niet altijd last van alles, en ook niet tegelijk.

  In mijn familie zitten wel hart, diabetes en artrose problemen.

  Heb soms last van kortademigheid en hartkloppingen en oorsuizen
  Soms heb ik weleens een blauwe plek, en denk ik hoe kom ik daaraan.

  Heb last van huiduitslag, vooral rond mijn neus (zie foto), en ook weleens op de borst, schouders of nek. Vaak komt dit opeens, maar kan ook opeens verdwijnen. Ook is mijn huid vaak droog op andere plekken en vingers (zie foto) (ook penis). Heb ook last van droge ogen. De huid van mijn gezicht ziet minder uit dan vroeger. En heb ook hier en daar puistjes of een ontstoken haarzakje gehad, ik dit heb altijd wel een beetje gehad. Maar omdat je leest dat dit een hiv symptoom is schrik je van elk puistje/pukkeltje

  Heb last van branderige/pijnlijke spieren en gewrichten, mijn gewrichten knakken steeds meer. Soms last van spierspasmen/trillingen (vooral als ik op de bank of in bed lig. Ik heb gisteren voor het eerst ligt kracht training gedaan, maar kreeg meteen krampen, en heb nu spierpijn.

  Ben regelmatig erg moe, maar dan ook niet kunnen slapen. Slaap problemen heb ik altijd wel gehad, maar dan ging ik gewoon door, bijvoorbeeld sporten of andere activiteiten, nu blijf ik liever op de bank liggen en doe ik niks.

  Ontlasting is wisselend, soms last van vetdiaree en stukjes erin. Maar heb eigenlijk geen last van echte dunne diaree. (Heb een tijdje gluten en lactose vrij gegeten, toen leek het iets beter). Maar dan mis je wel weer direct een aantal voedingsstoffen, want ik ben ook niet echt een vleeseter.
  Ik merk wel als ik veel rotzooi eet, dat het slechter is. Ik heb de afgelopen 24 uur een hele chocolade letter op, en merk het direct.

  Ik heb last van haaruitval (overal), en voelt broos en futloos aan, en lijkt sneller grijs te worden (ben wel bijna 40). Het lijkt ook langzamer te groeien.

  Mijn libido is zo goed als 0, bij de bijbehorende erectieproblemen daarbij.

  Heb soms last van een droge en pijnlijke mond, tong en lippen. Soms last van keelpijn en is mijn stem hees (waarschijnlijk door droge keel) Tong is soms ook wit en gekarteld (tand afdrukken)

  Soms voel ik me erg onrustig en zit ik mezelf gigantisch in de weg. Dit komt opeens, en is ook zo weg.

  Ik heb de afgelopen maanden wel periodes gehad dat ik veel dorst had, en dus veel moest plassen.

  Ik heb wel eetlust, maar eet wel minder dan normaal omdat ik bijna niet beweeg.

  Mensen zeggen dat ik er moe uit zie, en zeggen dat ik ben afgevallen. Maar als ik op de weegschaal sta ben ik niet afgevallen, het gewicht is ongeveer het zelfde als ik sporte. Mijn sport ligt al een halfjaar zijn gat, ik deed 5x keer in de week krachttraining en voetbal,en zag er best goed uit, omdat ik geestelijk en lichaam niet meer kan lig ik liever op de bank of bed. Doordat ik niks doe zijn mijn spieren merkbaar minder geworden. Gelukkig heb ik honden, en moet ik wel bewegen.

  Ik heb zo in de stress gezeten, dat ik bijna de deur niet meer uit durf. Ik neem aan dat zo'n test aardig betrouwbaar is, en dat ik hiv en syfilis achter me kan laten....

   

  Reageer
  #4

  opm de test kun je wel vertrouwen hoor.
  Ik denk dat je vooral last hebt van angst en stressklachten. Vergeet de soa's en pak je normale leven weer op

  Reageer
  #5

  Bovendien heb je eigenlijk amper risico gelopen

  Reageer
  #6

  Bedankt voor je reactie.

  Stress en angst maakt een mens echt kapot....

  De kans is zeker erg klein, maar we hebben wel enkele ontmoetingen gehad, die heftig waren (geen SM), wel urenlang harde seks met meerdere orgasmes. Ze heeft een keer enkele dagen na een ontmoeting wel bloedingen gehad zei ze, maar tijdens de seks geen bloed kunnen ontdekken.

  Mijn vriendin kampt ook al een tijd met met wat vage klachten en vermoeidheid, ze heeft wel een algemene bloedtest gehad, maar hier kwam alleen uit dat ze wat hogere waarde had, en ze heeft in het verleden wat schildklier problemen gehad. Wel zijn er dingen die stress geven en hebben geven.

  Wat ik ook doe, is op de Facebook pagina kijken van de partner van mijn minnares. Ik zie dat hij de laatste ander half jaar steeds vermoeider en slechter is gaan uitzien. Ja ik weet het, erg fout dit....maar je gaat gekke dingen doen als je in paniek bent.

  Ik heb er ook erg veel spijt van (ja, altijd achteraf...), had nooit mogen gebeuren, we zaten in een relatie dip (mag geen excuus zijn), en precies op dat moment kom je iemand tegen waar je gevoelens voor kreeg, en dan ga je gekke doen.. 🙁 dom dom dom.....

  Andere soas's verwacht ik niet, misschien heb wel wat anders onder de leden.... Ik ga het proberen los te laten, maar het is nog wel lastig....

  Reageer
  #7

  Ik begin toch weer gigantisch in paniek te raken...

  Het 2de labtest is mislukt door te weinig materiaal (had zeker weten genoeg geven), en de ByMe test is ook mislukt.

  Wat gaat er fout? 😭

   

  Reageer
  #8

  Heb ook een vage puist op mijn buik....

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  De hoeveelheid was wel goed, waarschijnlijk zat er te weinig serum in.

  Reageer
  #10

  Je hebt toch een test gedaan die negatief was. Dus heb je geen HIV. Waar maak je je dan nu druk over?

  Reageer
  #11

  Hallo John,

  Ja, de eerste test was negatief, maar in mijn bovenkamer blijf ik me ingerust maken, dit komt vooral door een aantal klachten....

  Daarom heb ik een extra test gedaan. Ik twijfel niet aan het lab, maar vooral aan mezelf. Heb ik wel goed bloed afgetapt, heb ik geen vuiligheid in het buisje gedaan (schilfers, bacterien, schimmels), die de test kunnen beinvloeden, of wat anders. Of maakt dit niks uit voor zon test?

  Een laag serum gehalte in het bloed kan waarschijnlijk vanalles zijn, en heeft hier weinig mee te maken?

  Gr,

  Mr24

   

  Reageer
  #12

  Dat is dus waarom ik geen fan ben van zelftesten.
  Schilfers enz. maken niets uit voor de test, maar jet lijkt me ook heel erg moeilijk om dat in dat buisje te krijgen...
  Als je dit niet los kunt laten moet je toch met een psycholoog gaan praten.

  Reageer
Reageer op: Hiv/Aids test van Soapoli online betrouwbaar?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief