Uitslag eikel

 • #1

  Beste

  ongeveer 5 maand geleden tijdens sex was condoom geschurd.

  na veel stress en moelikle periode alles getest alles negatiev.(test na 6 weken en nog eens na 4 maanden).

  Gisteren zag ik uitslag op mijn eikel . Wat zou dat kunnen zijn ? nog kans op soa?

  alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Dat lijkt op een schimmelinfectie

  Reageer
  #3

  Bedankt voor snelle reactie.

  Ik maakte me zorgen omdat het een eens op een plekje neig rood werd en. Maar het is verdwijnen nu dir neig rood.

  Maar al een paar maanden word het rood en warm en soms gaat die weg .

  Dus zeker geen soa of iets erg ?

  Reageer
  #4

  dat denk ik niet.

  Reageer
  #5

  En wat kan ik gebruiken om dat volledig weg te krijgen ? heb een aantal dagen dactarin gedaan maar het is dus volledig niet weg . Bij masturberen wordt het terug erger, is dat normaal ?

  alvast bedankt

  Reageer
  #6

  Als je Daktarin gebruikt moet je dat sowieso 7-10 dagen 2 x per dag gebruiken(en iedere keer goed schoonmaken met water) en mag je niet masturberen en geen seks hebben. Als dat dan nog steeds niet voldoende heeft gewerkt kun je naar de huisarts gaan en vraag om een kuur met fluconazol

  Reageer
  #7

  Hi Nico

  Dit klinkt mij heel bekend en foto’s idem. Vooral dat de vlekken (beide kanten eikel) weg zijn of nauwelijks meer zichtbaar en dan weer terugkomen.

  Ik heb dit nu al maanden, loop na bezoek huisarts nu bij dermatoloog maar nog geen uitsluitsel. Smeren met triamcinolon werkt matig.

  heb jij al meer duidelijkheid wat het is?

   

  Reageer
  #8

  Beste Allen,

  Zelfde verhaal hier, exact hetzelfde. Mijn huisarts dacht aan Balanitis van Zoon. Zoek maar op. Ik heb het denk ik ofwel van iemand gekregen door seks, ofwel via ander contact, ofwel door pech, ofwel toevallig ontstaan, ofwel ontstekingsreactie op te lang niet gewassen (hele dag), ofwel komt het doordat ik met anti schurft creme (LyClear) heb moeten smeren vanwege scabies. Ik ben zo dom geweest om dit ook op mijn eikel te smeren, dat schijnt niet de bedoeling te zijn. Die creme is een soort insecticide, geen arts die dit ondersteund, maar ik denk zelf dat ik misschien mijn toplaag (slijmvlies) van de eikel beschadigd heb door dat spul.

  Mijn huisarts stelde dus de diagnose Balanitis van Zoon en schreef antibiotica-creme voor. Dit hielp niets. Na 4 weken heb ik andere creme, die helpt wel! Het gaat om Hydrocortison zalf (merk Fagron). De ergste vlekken zijn weg en er zitten nu nog wat doffe puntjes. Helaas komt het steeds terug als ik seks heb of masturbeer. Heel erg klote...

  Als iemand een oplossing weet hoe het helemaal weg te halen laat het me weten.
  Probeer tijdens het smeren van die cortisonenzalf zo min mogelijk wrijving te genereren. Mij lukte het niet helemaal om 3 weken geen seks te hebben of te masturberen, maar ik denk dat het beter is om even geheel te onthouden zodat je toplaag zoveel als mogelijk kan herstellen. Als je gaat schuren wrijf je het prille herstel er misschien weer af. Ook dit wordt niet beaamd door mijn huisarts, maar lijkt me een kwestie van gezond verstand.

  Benieuwd naar jullie ervaringen. Maar als je dit op je eikel ziet zitten is het waarachijnlijk iets van Balanitis en dat gaat in ieder geval een flink stuk weg met Hydrocortison zalf.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hydrocortison is slecht voor de huid van de eikel. Dat is namelijk een slijmvlies. Door de hydrocortison wordt de huid dunner en zullen er vervolgens weer sneller klachten ontstaan.

  Reageer
  #10

  Beste ik ben 14 jaar en ik heb op mijn eikel Rode vlekjes en langs de rand is die een beetje opgezwollen en heeft die witte puntjes de opzwelling ziet ook een beetje blauw paars achting soms zijn de rode vlekjes weg en soms niet soms ziet ook mijn eikel ook geel of wit en rimpels er in is het erg ? Wat kan ik er tegen doen ? Alvast bedankt

  Reageer
  #11

  Het lijkt op een infectie. Ga hiermee naar de huisarts

  Reageer
  #12

  Is het erg ? Kan ik er aan dood gaan of niet of wat kan ik er tegen doen want heb veel stres hierdoor

  Reageer
  #13

  Je gaat er zeker niet dood aan. Ga ermee naar de huisarts

  Reageer
  #14

  Wat zou dit kunne zijn

  Reageer
  #15

  Dat kan een infectie zijn. ga ermee naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Uitslag eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief