Ik voel me zo schuldig

 • #1

  Hey iedereen,

  ik wordt helemaal gek van mijn schuldgevoel en heb even hulp nodig. Afgelopen week ben ik wezen stappen en heb ik flink wat gedronken. Ben een leuke jongen tegen gekomen, hij was van Turkse afkomst maar sprak wel Nederlands, en na wat flirten en zoenen zijn we met onze dronken koppen de wc in gegaan samen en hier heb ik hem afgetrokken. Ik kan me niet meer heel goed herinneren hoe we weer uit die wc zijn gegaan enzo, dus nu ben ik extreem bang dat ik na het aftrekken zijn sperma aan bijvoorbeeld de deur van de wc heb gesmeerd omdat het aan mijn handen zat, of dat ik t heb afgeveegd aan wc papier en dit papier niet van de rol heb getrokken/het dus nog aan de wc rol zit en dat ik zo mensen die direct na ons zijn wezen plassen heb besmet. Doordat zij bijvoorbeeld een wond aan hun handen hadden en het sperma erin kwam, of dat ze zich af veegden met het wc papiertje waar sperma aan zag en het zo in hun vagina ofzo hebben gekregen....

  ben super bang dat ze daardoor Hiv, chlamydia, hep c of hep b hebben kunnen krijgen en dit dus mijn schuld is ๐Ÿ™ hiermee bedoel ik dus dat die jongen een van die soa's had en het via sperma aan mijn hand dus verspreid is.

  normaal drink ik helemaal niet veel en ik baal enorm dat dit deze avond is gebeurd en dat ik gewoon niet meer precies weet of ik mijn handen genoeg heb schoon gemaakt voor ik de wc deur aanraakte.

  kan ik op deze manier iets overbrengen!

  Reageer
  #2

  Zo raakt niemand besmet

  Reageer
  #3

  En Tandor stel dat er na ons mensen seks hebben gehad in de wc en een jongen heeft dat sperma van de deur aan zijn hand gekregen en een meisje toen gevingerd of het meisje heeft her sperma van de deur aan haar hand gekregen en de jongen afgetrokken, kunnen ze zo besmet raken met hepatitis B, C of hiv?

  Reageer
  #4

  Nee ook niet.

  Reageer
  #5

  Enneh de manieren die ik heb beschreven kan iemand daar wel zwanger van raken? Dus als er wat sperma op de deurklink zit en dit komt aan iemands hand en vervolgens vingert die persoon een vrouw ?

  En als er sperma aan wc papier zit en een vrouw / meisje veegt hiermee af?

  Reageer
  #6

  Nee zo kun je niet zwanger raken

  Reageer
Reageer op: Ik voel me zo schuldig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief