Hiv test

  • #1

    Heb me op 6,5 en 11,5 weken laten testen bij huisarts in België. Deze waren beide negatief. Nu heb ik presies rode uitslag op hals en op rug. ook heb ik constant jeukend gevoel aan bovenbenen.kan iemand mij helpen? Geeft een zelftest, de AUTOTEST (frans merk) op exact 3maanden (13,5 weken) genomen defenitief uitsluitsel als deze negatief is?

    Reageer
    #2

    Dat heb je niet nodig als je en test hebt gedaan op 11,5 weken en die dus negatief was. Als je al HIV symptomen krijgt, krijg je die in de eerste 6-8 weken. Daarna niet meer.

    Reageer
    #3

    Rond week zes ben ik me beginne slecht voelen en stressen. Ben ook jeuk beginnen krijgen. Dit is er nu nog altijd. De rode punten zijn er nog maar pas. Als ik die autotest doe. Kan ik dan gerust zijn. Zijn testen in België even betrouwbaar als Nederland. Zijn ook alle labo's in België up to date?

    Reageer
    #4

    De testen in België zijn net zo goed al in Nederland en andere landen in West Europa. Ik denk dat je vooral last hebt van stress en angst. je moet zelf weten of je zo'n test doet. Over de betrouwbaarheid van die test kan ik verder niets zeggen. Als je perse wilt testen laat dan een fatsoenlijke test doen. Er zijn in België mogelijkheden genoeg om dat gratis en betrouwbaar te laten doen.

    Reageer
    #5

    Wat bedoeld u met fatsoenlijke test?

    Reageer
    #6

    Een test bij de huisarts, ziekenhuis of een instituut dat dergelijke testen afneemt.

    Reageer
    #7

    De 2 testen die nu zijn uitgevoerd zijn door de huisarts gebeurd. Maardeze zei voor 100% zekerheid binnen 6 weken nog 1 te doen. Nu sprak huisarts van 99% zekerheid.

    Reageer
    #8

    Een test bij 6 weken is voor meer dan 99% betrouwbaar.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bij een hiv test wordt er blijkbaar gekeken naar de antilichamen? Vanaf wanneer begint een lichaam die aan te maken?

    Ben ook 8 kilo afgevallen door het hele gebeuren.

    Reageer
    #10

    Bij een HIV test wordt er gekeken antigenen en antistoffen. Antigenen zijn binnen 2 weken al zichtbaar en vanaf 2 weken worden ook de antistoffen zichtbaar.

    Reageer
    #11

    Mag ik mezelf nu geruststellen als ik me na 11,5 weken heb laten testen en alles negatief is?

    Zijn er gevallen bekend dat later toch blijkt dat er iets is.

    Had snachts om 3h30 nog een flesje likeur gedronken van 15% alcoho en 40ml inhoud,  (om in slaap te vallen) smorgens om kwart na 8 heeft huisarts bloed genomen. Heeft dit een invloed op de test?

    Reageer
    #12

    Ik ken geen enkel geval, waarbij een negatieve test vanaf 6 weken nog veranderde in een positieve test. Als je met 11,5 weken een negatieve test had, heb je geen HIV. Die likeur veranderd daar niets aan.

    Reageer
    #13

    Wat is uw beroep als ik dit mag vragen?

    Reageer
    #14

    Ik ben een zorgprofessional.

    Reageer
    #15

    Laatste test. De huisarts had dus smorgens om 8h15 bloedstaal genomen en dag erna om 18h had ik resultaat, lees overal dat het een week duurt, is het mogelijk dat uitslag zo snel is?

    Reageer
Reageer op: Hiv test


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief