Bang voor hiv

  • #1

    Hi,

    Ik heb denk ik 4-5 weken terug een meisje gebeft. Eindigden met vingeren wat nogal heftig ging; ik had bloed aan me vingers...
    Nu heb ik spierpijn in me nek beetje en op mn armen een paar niet jeukende rode bultjes.

    Heb ik hiv??? Geen koorts, hoofdpijn of iets anders

    Reageer
    #2

    En wat kunnen andere oorzaken zijn van plotseling rode bultjes? het zijn er niet veel. Heb wel een mug vanochtend dood geslagen die vol bloed zat. Maar moeten die muggenbulten niet jeukenn?

    Reageer
    #3

    Dat zijn geen HIV klachten.

    Maar volgens mij hadden we dat in het andere topic ook al besproken...Laat je voor alle zekerheid testen omdat je in een hoog risico land bent.

    Reageer
    #4

    Wat kan de oorzaak zijn van plots rode niet jeukende bultjes?

    Reageer
    #5

    En wat zijn dan HIV klachten precies?

    Reageer
    #6

    Daar kunnen veel oorzaken voor zijn. Maar een HIV symptoom is het  niet. Als je van HIV al huiduitslag krijgt, zit ie over je hele lijf en heb je opgezette klieren en in de regel ook de conversiegriep met hoge koorts.

    Je moet je hier niet mee bezig houden. Er is maar 1 manier om erachter te komen of je een HIV infectie hebt opgelopen. Aan de hand van klachten en symptomen kun je dat niet vaststellen.

    Reageer
Reageer op: Bang voor hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief