Hoesten na onveilige seks

  • #1

    8 weken geleden heb ik onveilige seks gehad. Ik ben onbeschermd gepijpt, en heb zelf ook onbeschermd gepijpt. Hij kwam klaar in mijn mond. 6 weken geleden kreeg ik rode vlekjes op mijn huid. Deze waren na 3 dagen weg. Maar ik hoest ook steeds vanaf die periode. Een soort van kriebelhoest. Nu heb ik ook sinds 2 dagen diarree. Moet ik mij zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Dat zijn geen HIV klachten...

    Reageer
    #3

    Ik lees op alles sites dat hoesten 1 van de eerste symptomen is. Kunt u uw antwoord daarom nader verklaren aub.

    Reageer
    #4

    De HIV symptomen die genoemd treden nooit alleen op. Het is altijd een combinatie en in de regel altijd tegelijk met hoge koorts. Als je huiduitslag van HIV zou krijgen, zit die over je hele lijf. Dat zijn dan geen rode vlekjes die na drie dagen weer weg zijn. Ofschoon e kans erg klein is, zeg ik daarmee niet dat je geen HIV infectie zou kunnen hebben. Laat dus een soa en HIV test doen.

    Reageer
    #5

    Hoesten bij hiv is alleen een symptoom van tbc in laat stadium hiv. Dat is dan nooit zonder ander symptoom en zal pas na jaren gebeuren. Doe wel een test aangezien je bang bent. Niet omdat ik denk dat je hiv opgelopen hebt. In de toekomst doe het wel veilig om niet weer in een angst moment te zitten. Pijpen is heel klein risico (met of zonder sperma slikken)

    Reageer
    #6

    Goedemorgen Tandor en Kep. Bedankt voor jullie snelle reacties. Ben gelijk een stuk rustiger. Zal voortaan beter nadenken alvorens ik iets ga “doen”. Groeten Jeroen.

    Reageer
Reageer op: Hoesten na onveilige seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief