herpes klachten

Online ZorgZus
 • #1

  goedemiddag,

  meer dan een maand geleden heb ik te horen gekregen dat ik herpes genitalis heb. Echt heel erg vervelend, ik probeer het een beetje uit mijn hoofd te zetten. Waar ik nu alleen mee zit is dat het maar niet weg gaat. Ik heb het sinds circa 19 oktober, en het gaat maar niet weg. Er zijn wel veel minder bultjes, maar zo is het al 3/4 weken. ook zijn mijn schaamlippen nog steeds volledig opgezet en doet het pijn bij ontlasting. Wat moet ik doen? afwachten?

  mvg Aliah

  Reageer
  #2

  Zou dan toch even naar de huisarts gaan. Normaal moet herpes na 2 tot 3 weken wel echt verminderd zijn.

  Je kan het eventueel nog een weekje aanzien, maar dan moeten de blaasjes wel echt weg zijn en pijn zou je dan niet meer mogen hebben.

  Wel kan het zijn dat je jezelf herbesmet, dus de ene blaasjes genezen, maar door b.v. gebruik van toiletpapier, washandje, handdoek, verspreid je het virus weer naar andere plekjes in de buurt.

  Reageer
  #4

  bedankt voor de reactie.
  ik heb, toen ik net te horen kreeg dat ik herpes had, pillen gekregen. Deze heb ik genomen maar hierdoor is het niet weggegaan. kan het zijn dat het doordat het niet helemaal weg was gegaan toen, nog sterker terug gekomen zijn? wat je ook vaak ziet als je antibioticakuur niet afmaakt.

  mvg aliah

  Reageer
  #5

  en daarnaast no een vraag, kan je resistent worden voor dat antiviraal middel?

  Reageer
Reageer op: herpes klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief