Herpes en ontstoken amandelen

  • #1

    Hallo,

    Zon 4 weken geleden begonnen mijn amandelen flink te zwellen en had ik veel pijn aan mijn keel.

    Vlak daarna kreeg ik overige klachten (veel oorpijn en vaginale klachten) en ben ik na 2 weken naar de huisarts gegaan. Hier kreeg ik te horen dat ik genitale herpes had (en een koortslip).

    Ik had haar verteld van de pijnlijke amandelen, ze heeft er niet naar gekeken , maar was van mening dat ik zo ziek was door het virus. Mijn tandvlees bloedde ook nogal vaak.

    Ik heb daarna een kuur gehad van 5 dagen, toen leek het wat beter te gaan.

    4 dagen sinds de kuur: Alle blaasjes zijn nu weg, maar sinds een aantal dagen heb ik weer veel pijn aan mijn keel. Vooral bij het slikken. Er zitten ook 3 witte vlekjes op mijn amandelen en het brand bij het ademen.
    Mijn oren doen ook flink zeer in de ochtend en ik slaap vaak maar een uurtje per nacht omdat ik steeds oncomfortabel en heel warm wakker wordt (had ik in het begin ook). Het bloedende tandvlees is minder erg, maar nog steeds aanwezig.

    Is het virus mijn keel gewoon nog aan het irriteren en merk ik dat meer omdat de kuur over is, of is het beter als ik terugga naar mijn huisarts?

    Ik wil me gewoon graag snel weer goed gaan voelen.

    Reageer
Reageer op: Herpes en ontstoken amandelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief