HPV herstel lees mij

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    HPV types 6 en 11 zorgen ervoor dat wij wratten rondom onze geslachtsdelen krijgen. Of het nou vaginaal of binnen de penis is, op de sacht van de penis of op de clitoris. Het zijn onaangename plekken die wij niet willen, simpel. Ik heb veel research gedaan op het virus.

    Ten eerste 9 van de 10 mensen weten wel waarom de wratten ontstaan. Je hebt ze in allerlei verschillende vormen en formaten. De een heeft ze als huidskleurige bultjes, de ander als donker bruine bultjes. De een heeft trossen en de andere 2 of 3 plekken.

    Hoe haal je ze weg?
    Ten eerste het is een virus. Wat ons aangeleerd is op school en andere bronnen zijn dat virussen blijven en niet meer weggaan. In dit geval is dit niet helemaal correct. Verschillende wetenschappers en deskundigen die hebben bewezen dat HPV genezen kan worden. Ik ga hier zometeen verder op in wat de mogelijkheden zijn.

    Veel doktoren schrijven Aldara voor. Dit is agressief spul en kan je huid behoorlijk verminken. Mijn advies is appel cider azijn of simpel weg stuk voor stuk laten behandelen met vriesvloeistof. Als je onervaren bent met het aanstippen zorg ervoor dat je huisarts het doet. Schaam je je daarvoor of schaam je je meer voor het feit dat je bedpartner de wratten ziet en je ermee confronteert. De keus ligt in jou handen.

    Genezen?
    De deskundigen zeggen dat na 2 jaar 90% van de gevallen de wratten verdwijnen en het virus door ons eigen immuunstelsel wordt uitgeroeid. Dit is goed nieuws. Dat betekent dat het virus kan worden uitgeschakeld, of dat het niet meer zichtbaar is. Wat kun je zelf doen? Je immuunsysteem versterken. Neem voldoende visolie, foliumzuur, vitamine c en d.

    AHCC
    Active hexose correlated compound is de volledige naam van deze natuurlijke paddenstoel van de Shii boom in Japan. Deskundigen uit Amerika heeft deze natuurlijke extract van deze paddenstoel getest op 10 mensen met een HPV infectie voor 6 maanden. 5 van de 10 mensen waren negatief getest op HPV. Er worden zeer zeker onderzoeken verder gedaan op muizen en mensen of dit daadwerkelijk werkt, maar zoals ik onderzoek heb gedaan is dit een natuurlijke manier om je te helpen. Het boost je immuunsysteem en vernietigd als het ware HPV. Bron

    Vaccinatie
    Gardasil. Gardasil is een vaccine die dode eiwitten van HPV types 6,11,16 en 18 bevat. Dit is een 3 maalse injectie van 120 euro ps. De 2e injectie is na 2 maanden na de 1 en de 3e 6 maanden na de 2e. Dit zorgt ervoor dat je immuun raakt als je nog niet bent besmet. Ben je besmet, dan zorgt dit vaccine voor versterking van de aanmaak van de antistoffen. Stel je hebt wratten en het hpv type 6 en 11. Je vecht ermee en je komt er niet uit omdat je systeem niet voldoende afweer heeft. Je besluit Gardasil te nemen. Je lichaam maakt dan extra antistoffen waardoor uiteindelijk het sterk genoeg is om het virus op te ruimen. Bron verschillende doktoren waar ik mee heb gepraat en GGD zelf (http://www.ggdzeeland.nl/voor-u-en-jou/seksuele-gezondheid/vaccinatie/genitale-wratten.htm#.V1gDCdKLSHs)

    Al met al je maakt je druk en ik snap het volkomen. Maar er is hoop en de kans dat je wordt genezen is in zeker mate hoog.

    Vragen? Stel ze gerust.

    Bean

    Reageer
    #2

    worden de wratten niet erger als je de vaccinatie neemt? Wordt deze vergoed door de zorgverzekering?

    Reageer
    #3

    Ze worden niet erger en het wordt niet vergoed

    Reageer
    #4

    Ik heb momenteel last van uitwendige wratten hoe weet ik of deze ook inwendig aanwezig zijn en hoe kunnen die het best behandeld worden? Is zelf besmetting mogelijk?

    Reageer
    #5

    Ga met die klachten naar de huisarts !!!

    Reageer
    #6

    Heb je meer info betreft gardasil

    Reageer
    #7

    Hoe lang duurde het voor jou dat de wratten verdwenen en zijn ze weggebleven?

    Reageer
    #8

    Hoe is het hiermee?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: HPV herstel lees mij


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief