Herpes

Online ZorgZus
  • #1

    Beste leden,
    Ik heb onveilig seks gehad met een meisje na een dronken avondje uitgaan in de zomer.
    Ik ging met haar mee naar de camping, een uurtje na de seks had ik ineens zoveel last van mijn onderbuik. Ik had geen idee wat dit kon betekenen maar het voelde niet goed en ik had ook niet geslapen die nacht door het uitgaan. De volgende dag moest ik om 12 uur weeral aan het werk in de horeca ik was natuurlijk vermoeid met rode ogen.
    Een weekje later kreeg ik toch ineens allemaal kleine bultjes op mijn schaamstreek! niet op de penis zelf maar schaamstreek.
    Ik was natuurlijk bang en het jeukte, na een tijdje ging het vanzelf weg dus ik dacht niks aan de hand. Maar dan merk ik dat wanneer ik weinig heb geslapen dan voel ik gewoon dat die bultjes bijna doorkomen bij me schaamstreek soms breekt er eentje door en soms blijft het goed gaan maar ik voel altijd wel de druk dat het er zo aan kan komen. ik krijg ook last van mijn bovenkant van me benen, het jeukt er soms en soms hele kleine bobbeltjes. maar ik heb nog nooit echt een wrat gezien op mijn bovenbeen. Toch heb ik het idee dat dit wel herpes moet zijn omdat ik vermoed dat het in mijn zenuwstelsel zit. Ik heb eens een soa test gedaan bij de dokter eerst eens niks aan de hand terwijl ik wel klachten had, en 2de keer had ik eens chlamydia. De dokters stelden me altijd gerust maarja ik heb daar niks aan als ik wel klachten blijf behouden want herpes zou zo af en toe eens uitbreken maar niet dat ik constant last heb eigenlijk ookal breekt het net niet door. De dokter denkt dat het wat anders is omdat ik verder aan de penis nooit last heb gehad maar ik weet wel dat de klachten kwamen sinds die keer van onveilig seks. Helaas heb ik dat meisje nooit kunnen spreken omdat ik haar nr nooit had gevraagd en het was tijdens vakantie. Ik heb een donkere huid, daar door kan ik natuurlijk niet zeggen of mijn huid er rood door uit ziet maar ik zie wel dat het ietsjes donkerder is. Ik maak me vooral zorgen dat ik direct klachten krijg en jeuk als ik maar 5-6 uur heb geslapen.

    Een tijdje geleden kreeg ik van de dokter diclofenac van de dokter voor mijn schouder, en ik kreeg toen ook geen last meer van dat gevoel rond me genitaliën en bovenbeen!
    Diclofenac is een ontstekingsremmer dit heb ik ook bij de dokter aangeven maar hij zegt dat het nooit de oplossing kan zijn en hij zei het is geen herpes maarja wat is het dan wel? dat wist hij zelf ook niet.
    Nu ben ik zelf ook ten einde raad.
    Welke Soa wordt er onderdrukt door gebruik van Diclofenac?
    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

    Reageer
    #2

    Diclofenac onderdrukt geen enkele soa. Herpes lijkt me ook niet erg waarschijnlijk, omdat de huisarts dat in feite zou moeten herkennen.
    Scheer je je schaamhaar weg?

    Reageer
    #3

    Tandor

    Als ik dat doe heb ik er meer last van dus doe het niet

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Maar het lijkt me geen herpes...
    Je zou de huisarts om een verwijzing kunnen vragen voor de dermatoloog....

    Reageer
    #5

    Het is wel heel apart misschien gewoon eens zo test doen wanneer de bobbels zichtbaar zijn?

    Reageer
    #6

    Dat zou je kunnen doen. maar dat moet er wel een biopt van zo'n bultje genomen moeten worden.

    Reageer
    #7

    Hallo,

    Wat mij het meest verontrustend maakt is dat ik bijna voor de 99% weet dat het door een soa komt, alleen toevallig had ik net voor en na die periode ook wel eens last van uitdroging waardoor me handen wel eens gingen vervellen.

    Dus zou het door uitdroging kunnen komen?

     

    Reageer
    #8

    Die vraag kan ik zo helaas ook niet beantwoorden

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Herpes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief