wat zijn dit

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo sinds 2 jaar scheer ik mijn schaamhaar en ik heb het gevoel dat het sindsdien begonnen is. Ik heb een vaste partner en zij heeft gelukkig nergens last van. Ze zitten vaak gegroepperd en ik ben benieuwd wat het is en wat je dr aan kan doen.

    Reageer
    #2

    Op de foto lijken het genitale wratten. Vreemd dat je vriendin er dan geen last van heeft. Ik denk dat je goed aan doet om even naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Heb afspraak gemaakt bij de dokter. Ben benieuwd. Ik heb gelezen dat slechts 1 op de 100 die het virus draagt daadwerkelijk wratten krijgt. Kan een logische verklaring zijn waarom mijn vriendin dan nergens last van heeft.

    Reageer
    #4

    Ben benieuwd wat de huisarts er van zegt. Laat nog even wat weten als je bent geweest.

    Reageer
    #5

    Nou ik ben er geweest. Mijn eigen huisarts is met vakantie dus had een vervanger. Hij kon het niet precies zeggen. Hij gaat nu aan de hand van wat boeken kijken wat het is en belt mij woensdag terug. Dit geeft me niet echt een geruste instelling? Maar even bij de GGD langs gaan? Die hebben we meer ervaring mee denk ik.

    Reageer
    #6

    Dat zou je kunnen doen. Maar vertel er dan niet bij dat je ook al bij de huisarts bent geweest. Anders laten ze je toch wachten. Neem even contact op met de GGD en kijk wanneer je er terecht kunt.

    Reageer
    #7

    ben je er nog achter gekomen wat het is? ik heb iets soortgelijks, alleen kleinere bultjes

    Reageer
    #8

    zullen wel waterwratjes zijn. die kun je krijgen van je schaamhaar te scheren.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: wat zijn dit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief