Is dit een genitale wrat?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb een soa test gedaan incl bloedtest, alles was negatief. Echter heb ik dit niet laten zien aan de huisarts.

    Is dit een genitale wrat? Of wat kan dit anders zijn?

    Reageer
    #2

    Ik weet niet hoe ik een foto kan toevoegen

    Reageer
    #3

    Door een technisch probleem is het op dit moment helaas niet mogelijk om afbeeldingen te plaatsen. Excuus hiervoor. Ik kan dus zo geen antwoord geven. Je zou natuurlijk naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
    #4

    Nu wel een foto

    Reageer
    #5

    Nu wel een foto*

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Dit zijn vrijwel zeker genitale wratten.

    Om eerlijk te zijn begrijp ik iets niet goed. Je bent eind januari bij de huisarts voor een soa test, en laat dit niet zien. We zijn inmiddels meer dan een maand verder. Het wordt tijd terug te gaan naar de huisarts. Mogelijk kan er iets aan gedaan worden.

    Reageer
    #7

    Dankje!
    Omdat het toen een 1 klein bultje was en ik er vanuit ging dat het in een test wel naar voren zou komen als het wat was. Aangezien de tests zeiden dat ik 'schoon' was ervan uit gegaan dat het goed was. Maar dom, ik ga een afspraak maken.

    Ook direct dit besteld. Iemand ervaring mee?

    https://www.fruugo.nl/20g-wrat-remover-zalf-genitale-herpes-genitale-antibacteriele-behandeling-creme/p-173323270-370891290?language=nl&ac=ProductCasterAPI&asc=pmax&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIk-qq-pDfhAMVa5CDBx3dAQOPEAQYASABEgKubvD_BwE

    Reageer
    #8

    Dat product is zo ongeveer het domste wat je erop kan smeren. Het is een antibacterieel middel, maar een wrat is een virus.

    Je moet er ook niet zelf mee gaan lopen klooien maar naar de huisarts. Genitale wratten kunnen aangestipt worden met stikstof als het er maar een paar zijn. Ga je zelf dingen lopen wrijven, dan heb je kans dat je het virus verspreidt, en het er dus meer worden.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nog even over die vage creme.

    Je hebt geen enkele idee wat je straks op je penis gaat smeren. Vind je dat een fijn idee?

    Reageer
    #10

    Dank, dan doe ik het niet. Ging er vanuit als dat product er speciaal voor gemaakt is, dat het dan wel wat nuttigs doet. Maar dat is precies de reden waarom ik dit forum gebruik, omdat hier advies over in te winnen. Dus dan doe ik het niet.

    Ook een afspraak gemaakt bij de huisarts

    Reageer
    #11

    Ik begrijp je reactie wel, maar wees altijd kritisch als je medicijnen online koopt. Ook als het "maar" een creme is. Je weet nooit wat ze er allemaal in stoppen, en voor hetzelfde geld wordt het erger.

    De huisarts is de aangewezen persoon om een diagnose te stellen, en om mee te overleggen welke behandeling het beste is.

    Reageer
    #12

    Bij mij zijn vd week ook genitale wratten geconstateerd.
    Omdat ik er last van heb heb ik ‘condyline’ voorgeschreven gekregen. Dit is een celdodend middel. Je kan dan zelf het wratje aanstippen. Ik ben nu 3 dagen verder en ze zijn al bijna weg. Misschien kan je dat op recept van je huisarts krijgen?

    Reageer
    #13

    Thanks! Heb precies hetzelfde medicijn voorgeschreven gekregen en dinsdag, woensdag en donderdag gebruikt. Wel iets te enthousiast aangestipt, want heb nu kleine blaren. De wratten zijn in ieder geval weg haha..denk dat die blaren nog een paar dagen nodig hebben om te helen.

    Les geleerd: dit soort dingen serieus nemen, naar de huisarts gaan en niet doe het zelven.

    Dank voor de adviezen

    Reageer
    #14

    Behandel de plekjes met de blaren voorzichtig, en als de blaren weg zijn, blijf dan wel opletten of er niet nieuwe wratten verschijnen, dat zou nl. kunnen.

    Reageer
    #15

    Is nu helemaal weg, is weer als nieuw. Topspul.

    Reageer
Reageer op: Is dit een genitale wrat?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief