Genitale wratten uitgang plasbuis chirurgische ervaringen

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben benieuwd naar ervaringen van jullie met chirurgische behandelingen voor GW en dan specifiek voor in de plasbuis, bij de uitgang. Totaal zijn er minstens 3 soorten behandelingen zover ik kon vinden. De officiele benamingen zijn als ik het goed heb: laserchirurgie, cryochirurgie en elektrochirurgie. Waarbij ook nog 2 soorten van laserbehandeling bestaan.

    In de plasbuis laten behandelen is extra moeilijk lijkt mij en helemaal erg als er daar littekens ontstaan.
    In de brochure van een belgisch ziekenhuis wordt gemeld dat op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in de anus en in de plasbuis soms laser gebruikt wordt.
    Volgens deze post https://www.dokter.nl/forum/soa/genitale-wratten/1996255-co2-laser-behandeling/ is bij een klein onderzoek wel gebleken dat laser beter werkt voor externe genitale wratten.

    Welke behandeling heb jij gehad in de plasbuis en hoe beviel die? Welke van de behandelingsoorten geeft de minste kans op littekens? En als jij wel littekens hebt overgehouden, heb je dan last bij plassen? Sex?
    En als je tevreden was met de behandeling, welke arts + ziekenhuis was dat dan?

    Reageer
Reageer op: Genitale wratten uitgang plasbuis chirurgische ervaringen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief