Chlamydia en procent

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Ik ben vandaag positief getest op Chlamydia.
    Grote kans dat dit van mijn ex partner weg komt aangezien hij vreemd ging meerdere malen en ik tijdens onze relatie symptomen had. Nu heb ik twee weken later eenmalig seks/penetratie gehad, ook is hij klaargekomen met een andere man.

    Dat er een kans op besmetting is dat weet ik, maar hoeveel procent is die kans? En mocht ik het bijvoorbeeld niet van mijn ex partner hebben, hoeveel procent is de kans dan dat ik het van de andere man na 1x seks heb gekregen.

    Reageer
    #2

    We doen niet aan kansrekening bij soa's. Zorg ervoor dat je de geschikte antibiotica behandeling krijgt. Mocht je een partner hebben die mogelijk besmet is, dan zal je deze toch moeten informeren zodat deze zich ook kan laten testen.

    Reageer
    #3

    Hoi,

    Bedankt voor het antwoord.
    Ik heb nooit nergens geen klachten van gehad behalve de menstruatie.
    Ik zit nu sinds gisteren aan de doxycycline. En ik kom van de wc en heb ik allemaal witte afscheiding normale substantie in mijn ondergoed en vanmorgen toen ik wakker werd last van slijmen in mijn oog.

    Is dit een bijwerking of moet ik me zorgen maken?

    Reageer
    #4

    Het zou een bijwerking kunnen zijn. Belangrijk is wel om de antibiotica behandeling precies af te maken zoals deze is voorgeschreven. Nooit zomaar stoppen.

    Bij twijfel of vragen de behandelend arts raadplegen, en niet zomaar stoppen voordat je deze hebt gesproken.

    Reageer
Reageer op: Chlamydia en procent


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief