Chlamydia grenswaarde

Online ZorgZus
  • #1

    Onlangs heb ik een bloedtest gehad voor Chlamydia bij de vruchtbaarheidsafdeling van het ziekenhuis. Uit het bloedonderzoek was de uitslag "grenswaarde" zonder verder een getal te noemen. Mijn man en ik hebben beide 'voor de zekerheid' een antibiotica kuur gehad.

    Dit zorgt voor wat problemen in mijn relatie omdat we al 13 jaar samen zijn en in de beginfase van de relatie mijn man hier op is getest en negatief was. Waar komt de chlamydia vandaan? Ik ben zelf nooit eerder getest op chlamydia.

    Mijn vraag is: wat betekent een grenswaarde? Kan de chlamydia grenswaarde kunnen komen uit een seksueel contact van meer dan 13 jaar geleden? De volgende afspraak is jammer genoeg pas over een paar weken dus vandaar mijn vraag.

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat er antistoffen zijn aangetroffen die tegen of onder de ondergrens aanzitten. Dan kan het idd om een oude infectie gaan. Antistoffen blijven namelijk altijd aanwezig. Als je destijds een infectie zou hebben gehad kan het lichaam die zelf hebben geklaard.
    Als je men destijds een chlamydia test heeft gedaan en geen bloedtest, zou dat dus ook voor je man kunnen gelden. je test dan negatef omdat er geen actieve infectie op het moment van testen

    Reageer
Reageer op: Chlamydia grenswaarde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief