Chlamydia en Gonorroe

Online ZorgZus
 • #1

  Beste John, in jullie ben ik afgetrokken door een masseuse en heb ik haar gevingerd. Vervolgens heb ik mezelf weer afgetrokken, nadat ik met mijn vingers aan haar vagina heb gezeten. Nadat mijn vriendin was bloed verloor tijdens de zwangerschap heb ik in oktober mezelf voor de zekerheid getest (3 maanden na de handelingen) en uitslag was negatief. Mijn kind is vervolgens in november geboren met een laaggewicht en is nu gewoon gezond. Ik maak me nu grote zorgen dat de test negatief was doordat de bacterie al geklaard was door mijn lichaam.

  Concreet de volgende vragen.
  Heb ik uberhaupt risico gelopen op chlamydia en gonoroe en tweede vraag hoe waarschijnlijk is het dat ik negatief test na 3 maanden terwijl ik mijn vrouw ondertussen wel besmet heb en mijn lichaam de bacterie vanzelf heeft geklaard.

  Reageer
  #2

  Op de eerste plaats was het risico dat je hebt gelopen wel erg klein. Op de tweede plaats heeft het lagere geboortegewicht van je kindje dus helemaal niks te doen met chlamydia. Op de derde plaats kun je een baby zo helemaal niet besmetten.
  Ik denk dat je er toch maar eens met een psycholoog over moet gaan praten

  Reageer
  #3

  Dank voor de snelle reactie. Ik ben bang dat ik de moeder heb besmet en zij het kind tijdens de bevalling.

  Kan ik “blind” vertrouwen op de negatieve testuitslag na 3 maanden. Hoef ik me dus geen zorgen te maken dat ik negatief heb getest nadat mijn lichaam de bacterie al heeft geklaard?

  Reageer
  #4

  Sorry voor het lastig vallen John maar ik maak me echt zorgen. Kan je svp reageren op de vraag hierboven

  Reageer
  #5

  De test was negatief dus had je dan ook geen chlamydia. Of jouw lichaam daarvoor de infectie al had geklaard kan ik je ook niet zeggen. Maar je hebt waarschijnlijk helemaal geen chlamydia gehad. Anders had je namelijk duidelijke klachten moeten hebben gehad.

  Nou stop eens met stressen hierover of ga dus met een psycholoog praten

  Reageer
Reageer op: Chlamydia en Gonorroe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief