Chlamydia

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo mijn vriendin en ik hebben een chlamydia gehad iets langer dan een jaar beide goed voor behandeld we hebben op dit moment nog geen kinderwens alleen mijn vriendin heeft gelezen dat er 1% minder vruchtbaar word nu is ze een beetje bang dat zei ook minder vruchtbaar is is de kans na een jaar en een aantal maanden groot dat ze nu minder vruchtbaar is?

  Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Ik denk dat die kans erg klein is als ze verder geen klachten heeft. Maar 100% zekerheid krijgt ze alleen met een gynaecologisch onderzoek

  Reageer
  #3

  Wat voor klachten zou ze moeten ervaren?

  En wat voor onderzoek zou ze kunnen krijgen bij een gynaecoloog?

  Dank voor u snelle reactie

  Reageer
  #4

  Vooral pijn in de onderbuik. De gynaecoloog maakt daarvoor een inwendige echo

  Reageer
  #5

  Zou je de pijn echt moeten voelen of voelt ze het als ze op haar onderbuik drukt?

  Oke duidelijk dus met een inwendige echo kunnen ze zien of ze nog vruchtbaar is.

  ze heeft vorige week een CRP bloedonderzoek gedaan omdat ze erg bang was voor een ontsteking aan de eileiders alleen haar bloedwaarde was onder de 5 dus als het goed is is dat een goede teken.

  maar wat ze begreep is dat er met een inwendige echo geen verklevingen zichtbaar zijn?

  zijn een aantal vragen dank voor u reactie

  Reageer
  #6

  Volgens mij was er al een topic hierover. Ze heeft ook een inwendige echo gehad als ik me goed herinner. Er zijn al meerdere onderzoeken geweest en daar is niks bijzonders uitgekomen.

  Reageer
  #7

  Klopt mijn vriendin gaat heel de tijd uit van het ergste ze drukt vervolgens heel vaak op haar buik om te kijken of ze last heeft zo een pijn voel je toch zonder op je buik te drukken?

  De echo was inderdaad goed alleen nu heeft ze gelezen dat met een inwendige echo niks te zien is kwa verklevingen ze kunnen alleen een dichte of verstopte of dikke eileiders zien klopt dat?

  Dank alvast

  Reageer
  #8

  Als ze nou lang en vaak genoeg op die buik drukt krijgt ze vanzelf klachten. Ze zou beter eens naar een psycholoog kunnen gaan voor de angsten...

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief