Chlamydia test betrouwbaar

Online ZorgZus
  • #1

    Een tijd geleden heb ik onbeschermde seks gehad. Na 11 dagen heb ik via soapoli online een test voor chlamydia en gonorroe gedaan. Deze waren beide negatief. Ik krijg het echter niet uit mijn hoofd dat er nog steeds een kans is dat deze testen vals-negatief waren. Hoe groot is de betrouwbaarheid van zulke testen? Op sommige sites lees ik 7 dagen en op andere 14 dagen incubatietijd.

    Ik ben 22, maar vanwege de rare openingstijden van de GGD kan ik niet (ik vrij van werk zou moeten nemen om een test te doen).  Zijn er andere betrouwbare zelftesten ?(geen huisarts).  Is het uberhaupt nodig om opnieuw te testen? Het is ongeveer 2 maanden geleden gebeurt.

     

     

    Reageer
    #2

    11 dagen was eigenlijk wat te kort. Zelf-testen raad ik in principe af. Of laten testen bij de GGD of de huisarts of een andere soa-poli

    Reageer
    #3

    Via sense.info kwam ik bij deze website uit omdat die als betrouwbaar wordt gekenmerkt. Maar ik zou het beste allebei kunnen herhalen? Chlamydia & gonorroe?

    Reageer
    #4

    In principe wel

    Reageer
    #5

    De persoon waar ik destijds mee seks had heeft zich ook laten testen via de GGD en dat was negatief. Is er dan nog steeds een kans dat ik het hebben?

    Reageer
    #6

    Daar kan ik helaas niets over zeggen. Als je 100% zeker wilt zijn doe je een nieuwe test

    Reageer
Reageer op: Chlamydia test betrouwbaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief