Azytromicine werkt niet?

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Begin februari heb ik onveilige sex gehad met een vrouw. Simpele vaginale penetratie. Enkele dagen later kreeg ik klachten. Ongeveer 5 dagen later, na de daad, had ik mij laten testen op bloed en urine. Daar kwam niets uit.

  Vrouw had zich ook laten testen en daar kwam chlamydia uit. Dit weer doorgegeven aan de huisarts, die vond het maar vreemd dat bij mij niets uitkwam maar gaf mij toch azitromycine kuur. Na een week toch weer klachten. Gevoelige ballen, afscheiding uit de eikel en af en toe een branderige gevoel in de urine buis (niet bij het plassen).

  Ik ervaar heel veel stress hierdoor. 8 dagen na inname azitromycine heb ik mij weer laten testen(urine). Uitslag is nog niet binnen.

  Kan het zijn dat de kuur niet zijn werk heeft gedaan? Laatste tijd heb ik ook last van mijn anus. Kan het zijn dat ik mijzelf besmet heb met mijn vinger? Ik heb geen vinger in mijn anus gestoken, maar alleen aangeraakt. Laatste vraag: werkt antibiotica tegen anus chlamydia ook tegen de gewone chlamydia?

  Ik ben radeloos nu...

   

  Reageer
  #2

  mss heb je geen Chlamydia maar een NSU (dus een andere bacterie ofzo) en heb je andere antibiotica nodig

  Reageer
  #3

  Hallo,

  Ik zou bij twijfel eens contact opnemen met soadirectkliniek. Ben daar goed geholpen. En hebben alles onder een dak. Succes en hopelijk kan je er wat mee.

  Reageer
Reageer op: Azytromicine werkt niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief