Klopt dat?

Online ZorgZus
  • #1

    Een aantal weken terug heb ik een inwendige onderzoek gehad met een eendenbek. Dat is door mijn huisarts en gynocholoog gedaan. Omdat ik mij onzeker voelde en vermoeden had dat ik iets had. Allebei gaven ze aan dat mijn baarmoedermond er heel mooi uitzag en dat het niet rood of opgezwollen is en dat ik me geen zorgen moest maken. Ook gaven ze aan dat bij een chlamidya infectie of gonorroe de baarmoedermond rood en geiriteerd is. Kloptdat? Moet ik dat geloven? Dank u

    Reageer
    #2

    Had je hier niet al vragen over gesteld?

    Reageer
    #3

    Snap niet wat u bedoeld?.

    Reageer
    #4

    Of je al eerder vragen over chlamydia en gonorroe had gesteld...

    Een geïrriteerde baarmoederhals is niet perse noodzakelijk. Maar ook geen echt symptoom. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn

    Reageer
    #5

    Genoeg mensen die er vragen over hebben ..?

    Ging net even googlen en zag dat een baarmoederhalsonsteking door een seksueel overdraagbare aandoening komt in de meeste gevallen. Klopt dat wel ?

    Reageer
    #6

    Een baarmoederhalsontsteking kan idd door een soa worden veroorzaakt.

    Reageer
    #7

    En dat kun je toch zien bij een inwendige onderzoek. Dat ze niet gelijk aan een soa denken begrijp ik ook wel. Maar een baarmoederhalsontsteking kun je wel zien met behulp van een onderzoek toch ?

    Reageer
    #8

    Die kun je inderdaad zien.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Eigenlijk kun je het wel zien dan toch ? Een reden om het te testen dan.

    Bijlagen:
    Reageer
    #10

    Waarom maak je je zorgen over chlamydia en gonorroe als je verder geen klachten hebt of hebt gehad en de huisarts en de gynaecoloog zeggen dar er niets aan de hand is?

    Reageer
    #11

    Ik voel me best aangevallen door u. Ik laat u alleen wat lezen. En verwacht daar antwoord op. En de reden omdat ik in mijn verleden 5 keer onbeschermde seks heb gehad. Maar indd geen klachten. Of tenminste niet opgevallen. Mijn laatste onbeschermde seks was ongeveer 2 jaar terug.

    Reageer
    #12

    Je moet je niet aangevallen voelen.  Ik probeer zoveel mogelijk relevante informatie te krijgen om een zo goed mogelijk antwoord te geven.

    Als je daarover blijft twijfelen , laat dan een soa test doen. dat weet je het 100% zeker.

    Reageer
    #13

    Vind u een test noodzakelijk? Buiten mijn stress en alles om ?

    Reageer
    #14

    Nee. Ik adviseer een test omdat je blijkbaar blijft twijfelen...

    Reageer
    #15

    Ik ga een test doen. Maar 5 keer onbeschermde seks is geen reden waarvan de laatste 2 jaar terug is? Als ik hier antwoord op kan krijgen kan ik het wel loslaten.

    Reageer
Reageer op: Klopt dat?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief