Help!! Chlamydia aan het oog!!

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Er is afgelopen week bij mij Chlamydia geconstateerd. Het wonderbaarlijke is dat het aan mijn oog is. Ik heb een aantal sites bekeken en ben er achter gekomen dat Chlamydia aan het oog anders is dan chlamydia aan je geslachtsdeel. Mijn probleem is dat ik een oogarts en een SOA arts (via de GGD) heb gesproken, deze vertelden beide iets anders, de oogarts zei dat de chlamydia zich in mijn hele lichaam bevindt en de SOA arts zei dat het beperkt is tot mijn oog. Ik weet natuurlijk niet wie ik moet geloven.. Mijn vraag is dus of clhamydia aan je oog alleen op je oog zit en dus veroorzaakt moet zijn door contact met mijn oog of dat het in mijn lichaam zit en het dus veroorzaakt kan zijn door seksueel contact?

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen..

    Groet,

    Lisanne

    Reageer
    #2

    Clamydia werd vroeger gerekend tot de groep der virussen, het organisme vertoont echter ook bacteriële kenmerken en kan zodoende worden gezien als een tussengroep. De bacterie is bekend als verwekker van trachoom, een ziekte van het slijmvlies van het oog, waarnaar de bacterie is genoemd.

    Of de bacterie zich verspreid heeft door het gehele lichaam zou ik je niet kunnen zeggen. Je zou op andere locaties onderzoek moeten doen om dat met zekerheid te zeggen.

    Reageer
    #3

    In ieder geval zou medicatie die systemisch (door het gehele lichaam, in het bloed) wordt toegediend, je van het gehele probleem af moeten helpen. Dat zou mijn voorkeur hebben boven locale applicatie (alleen in/op het oog).

    Sterkte.

    Reageer
    #4

    ja vraag anibiotica voor het gehele lichaam.

    Reageer
Reageer op: Help!! Chlamydia aan het oog!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief