Wanneer testen

 • #1

  Ik heb 2 weken geleden onveilig seks gehad met een dame. Heb afgelopen week last gehad vermoeidheid en diarree(al heb ik voor mijn gevoel dit al veel langer. En ook heb ik nu een keer last gehad van nachtzweten en duizeligheid. Misschien door de stress dat ik een soa en vooral hiv heb opgelopen. Heeft het zin om nu te testen aangezien een hiv pas na 3/6 maanden te zien is?

  Reageer
  #2

  Een hiv test kan je doen vanaf zes weken na het risico.

  Reageer
  #3

  Dus ook als er al mogelijke symptomen te merken?

  Reageer
  #4

  Wat jij benoemt zijn geen hiv symptomen. Het risico om hiv te krijgen zoals jij beschrijft is sowieso niet zo groot.

  Omdat een test eerder dan zes weken gewoon niet betrouwbaar is, zou ik dat niet doen. Het geeft valse informatie.

  Reageer
  #5

  Wat zie jij dan als hiv symptomen als ik vragen mag? Misschien dat dat het dan kan verduidelijken.

  Reageer
  #6

  Er zijn geen "hiv symptomen". Het enige dat je kan zeggen is dat bijna iedereen die een hiv infectie krijgt, binnen twee a drie weken daarna een conversiegriep krijgt. Dat is een heel heftige griep waar je je hondsberoerd bij voelt. Dat heeft niets te maken met nachtzweten of duizeligheid, vermoeidheid of diarree. Je bent dan echt heel ziek met hoge koorts.

  Reageer
  #7

  Welke temperatuur moet ik dan minimaal verstaan onder hoge koorts?

  Reageer
  #8

  Het heeft geen enkele zin om zulke geïsoleerde elementen uit mijn post te halen. Het gaat om een ernstige griep waarbij je je doodziek voelt.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Waarom gaat menig mens er altijd vanuit dat ze hiv hebben opgelopen na een nacht en/of dag onbeschermd sex? Een soa lijkt mij meer voor de hand. Of je komt er vogelvrij voor weg.

  Reageer
Reageer op: Wanneer testen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief