Kans op soa ?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb 8 weken geleden eens een slippertje gemaakt.
    Meteen de dag erna begon de stress. Zei heeft mij gepijpt. En we hebben sex gehad met condoom. Wel dronken dus zal wel niet helemaaaal goed gezeten hebben. Maar wel over mn eikel. Nu stress ik hem al de hele tijd check ik mn penis elke dag meerdere malen en denk ik alleen maar aan symptomen. Soms brandende urine en soms beetje last van m’n bal. Rode uitmonding van mn penis. ( had ik volgensmij er voor ook al wel) Ik zit er de hele dag aan en check t alleen maar. Vanmorgen werd ik wakker en was ik opgewonden bij mn vriendin en masseerde ik mn penis en kwam er tot mijn verbazing een mini beetje heldere plakkerige vloeistof uit mn penis. Wijst dit op een soa ? Ik ben ten einde raad. Wat denken jullie ? Is er een aanzienlijke kans op een soa ? Of is het voorvocht en stress oid. Ik wil wel een test doen alleen denk ik dat de kans zo klein is en het dus zonde van mn eigen risico is.

    Groetjes Jesse

    Reageer
    #2

    Misschien maar eens een soa test doen?

    Reageer
    #3

    Maar je vindt het zonde van je eigen risico? Misschien had je dat moeten bedenken voordat je 'eens een slippertje' maakte?

    Reageer
    #4

    Hi,

    U heeft gelijk zeker maar. Ik vraagt if het stress kan zijn. Ik bij die vloeistof meteen aan een soa moet denken en de kans op zo een soa krijgen ontzettend klein is toch ?

    Mvg

    Reageer
    #5

    Want het is dus dan door alleen door de orale sex zijn gekomen en ik las dat je daar niet zo 1.2.3 besmet door kan raken. Plus dat ik de doorzichtige plakkerige vloeistof eruit heb moeten drukken zegmaar. Tijdens dat ik opgewonden was.

    Reageer
    #6

    Dit zijn vage omschrijvingen van vage symptomen.

    Wat is het probleem om gewoon een soa test te doen?

    Reageer
    #7

    Geen probleem.
    Alleen is de kans toch enorm klein ? En maak ik me waarschijnlijk gewoon enorm druk ?

    Mvg

    Reageer
    #8

    "Plus dat ik de doorzichtige plakkerige vloeistof eruit heb moeten drukken zegmaar. Tijdens dat ik opgewonden was." Maw woorden: je hebt er voorvocht uitgedrukt met dat melken. Dat is toch niet raar als je opgewonden bent.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Thanks, dan maak ik me vast te druk. En als t aanhoud maar testen

    Bedankt mannen

    Reageer
Reageer op: Kans op soa ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief