Wat zou dit kunnen zijn

  • #1

    Ik heb nu 4 weken hier last van maar na gisteravond miconazolnitraat te hebben gesmeerd krijg ook een rare uitslag. Ik had namelijk last van irritatie op het randje van me plasbuis. Het is erg gevoelig en doet pijn.

    https://freeimage.host/i/JMys7Gp
    https://freeimage.host/i/JMysY6N
    https://freeimage.host/i/JMys5nR
    https://freeimage.host/i/JMysAZv

    Reageer
    #2

    Het ziet er uit als een irritatie. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Waarom duurt de genezing zolang ? Ben al bij de huisarts geweest en hij zegt ook irritatie.. het doet echt al 4 weken goed zeer maar niks helpt. Ik ben ook bij een uroloog geweest in België die heeft gekeken naar de nieren. Blaas en prostaat maar dat was allemaal goed. Over de irritatie kon die niet veel kwijt dan dat hij me vroeg voor bloed onderzoek op soa’s. Wrijving door een droge condoom mee te worden afgetrokken zou zomaar ook kunnen zegt hij. Dus eigenlijk is het of een soa of een irritatie. De huisarts heeft na 2x kijken ook gezegd dat het geen herpes is. Ik weet niet als je dat zo kan zeggen door even te kijken zonder test maar geen idee hij is de dokter. Verder wel op een aantal soa’s getest door urine onderzoek: chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma. Wat denk jij soa? Of irritatie? Ik kan me gewoon slecht voorstellen dat ik een soa heb en ik kan me slecht voorstellen dat door wrijving zoveel geïrriteerde plekken zijn gekomen op me penis.

    Reageer
    #4

    Als nou twee artsen aangeven dat het irritatie is, en uit testen blijkt dat het geen soa is, zou het dan kunnen zijn dat het irritatie en geen soa is?

    Reageer
    #5

    Nog ter info: herpes kan doorgaans op basis van het zicht (dus gewoon kijken) worden vastgesteld. Soms is een test nodig, maar heel vaak niet.

    Wat is er voorgesteld om de irritatie te laten verdwijnen?

    Ik zou er creme op smeren zoals b.v. vaseline of iets zoals Bepanthen (beide: drogist) en de huid even rust geven. Dus niet wassen met zeep maar met water, voorzichtig drogen, en er niet aan gaan zitten trekken.

    Reageer
    #6

    Hoi dankjewel voor het reageren het smeren helpt wel goed tegen de pijn moet ik zeggen ik krijg nu wel allemaal van die schilfers maar dat hoort misschien bij het genezingsproces. Van binnen is het wel erg rood aan een kant. https://files.fm/u/h7e8ucyw9m Vermoed dan maar ook irritatie.

    Reageer
    #7

    We zijn bijna een week verder en het genezingsproces schiet niet op. Gisteren bij een dermatoloog geweest en vond het ook vreemd dat er niks was uitgekomen uit de soa testen. Ze heeft me geadviseerd om op herpes en syfilis te testen. Dit heb ik nu ook gedaan vind de uitslag die vandaag gaat binnen komen erg spannend… ik hoop dat de huisarts gewoon echt gelijk heeft dat het geen herpes is.. ik ben echt doodsbang..
    hopelijk zijn de bloeduitslagen negatief.. maar dan is het nog een kas dat ik het heb maar dat valt niet te testen omdat ik niet echt blaasjes heb dan een rode pijnlijk vlekje en een rood en droog geirriteerd toompje aan de plek van de plasbuis begint.

    Reageer
    #8

    Apart, want herpes kan je helemaal niet met een bloedtest testen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zou dan dat de huisarts heeft gekeken voldoende zijn dat het geen herpes is. De dermatoloog waar ik was die zegt dat je het gewoon kunt testen in het bloed. Ik heb geen actieve blaasjes alleen een rode irritatie net aan het begin van de plasbuis aan een kant. Denk niet dat het zin vol is om met een watte staafje dit ook te laten testen. Zou dan de huisarts voldoende blik hebben om te kunnen constateren dat dit geen herpes is. Ik wil gewoon zekerheid en zeker omdat ik ook klachten heb. En als we soa’s weg kunnen strepen is het dan gebruikelijk dat je zo’n geïrriteerde plekje voor lange tijd kan hebben? Vooral na wrijving zie je dat het roder en geïrriteerder word. Het blijft ook pijn doen. Ik hoop zelf gewoon dat het irritatie is dat gewoon maar niet over gaat. Ik snap dat het lastig is om er wat van te maken. Zeker als de dermatoloog me ook gewoon geen zekerheid kan geven. Die zegt gewoon zou herpes kunnen zijn maar vind het maar vreemd en de huisarts en een soa-specialist zegt weer van nee dit is irritatie en geen herpes. Ja dan weet ik gewoon niet wat ik moet zeg maar.

    Reageer
    #10

    "Zou dan de huisarts..."

    Hoe moeten wij nou iets zeggen over het werk van jouw huisarts?

    En nog iets: je bent inmiddels onder behandeling bij een arts en een medisch specialist, denk je niet dat het beter is om je vragen daar te stellen i.p.v. op het internet?

    Wat je moet doen is de behandeling bij de dermatoloog volgen.

    Reageer
Reageer op: Wat zou dit kunnen zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief