Is dit een soa of een irritatie?

  • #1

    Ik heb sinds 2 weken een pijnlijk bultje dat rood is en geïrriteerd aan de binnenkant van me eikel. Het brand niet echt het doet vooral pijn net als een puist. Dit heb ik gekregen na sex met een condoom bij een prostituee. Ik ben zelf als de dood voor herpes.

    https://ibb.co/zxQdGQZ

    Reageer
    #2

    Moeilijk te beoordelen zo. Herpes is niet erg waarschijnlijk als je een condoom hebt gebruikt. Ga met de klacht naar de huisarts. Die kan dat beter beoordelen dan aan de hand van de foto

    Reageer
    #3

    Hoi, ik ben ondertussen al een aantal keer bij de huisarts geweest, een uroloog en een dermatoloog. Helaas zeggen ze allemaal irritatie, maar ja, leuk allemaal, maar het gaat niet over en blijft gewoon continu pijn doen. Natuurlijk kan ik nu wel soa’s en huidziektes zo goed als afstrepen. Wel werd mij via de dermatoloog gezegd dat het zou helpen om natuurlijk een helende crème te gebruiken. Ooit 4 jaar geleden had ik een beetje soortgelijke klachten gehad. Maar nu houdt het wel langer aan en is ook op dezelfde manier gekomen. Ik ben dus uitgedokterd maar zit wel met pijn en klachten. Ik weet wel dat het plekje de veroorzaker is van mijn klacht, omdat als ik het aanraak het nog meer pijn doet. Ik smeer nu 2 crèmes, een antibiotica crème tegen bacteriën en een tegen schimmels. Nu moet ik dit van de dokter tot volgende week donderdag smeren. Als dit niet helpt, kan ik alleen maar kijken of ik iets kan gebruiken wat misschien het plekje kan helen, dus een helende crème. Heeft iemand soortgelijke klachten ervaren of heeft dit nog en wat heeft voor jou geholpen zodat ik zelf nog wat dingen kan proberen, want met deze chronische pijn blijf zitten is niet prettig, want alleen al zo doet het pijn, aftrekken of seks is niet mogelijk.

    Reageer
    #4

    Wat is nu je vraag?

    Reageer
    #5

    Wat ik tegen dit wondje of irritatie kan doen. Dokter komt met niks zin vols

    Bijlagen:
    Reageer
    #6

    Ik zie geen wondje of irritatie.

    In zijn algemeenheid kan je Bepanthen of vaseline gebruiken als de huid een beetje ruw of licht beschadigd is.

    Ook belangrijk natuurlijk om er verder vanaf te blijven en reinigen alleen met water en dus geen zeep of douchegel.

    Reageer
    #7

    Dankjewel dan zal ik dat proberen! Links zie je zeg maar een beetje irritatie dat heb ik aan de andere kant niet. Dat is ook het gene dat pijn doet. Het ziet er ook niet uit als een flinke beschadiging maar het doet wel echt pijn, is ook pijnlijk tijdens lopen door wrijving van de onderbroek en een erectie is erg pijnlijk. Sex is niet te doen daarna heb ik zoveel pijn dat ik er niet doorheen kan slapen.

    Reageer
    #8

    Het enige dat nog te adviseren is, is naar een dermatoloog en/of uroloog gaan. Ik weet natuurlijk niet wat er allemaal al wel en niet is gedokterd.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja klopt uroloog heeft naar de blaas, prostaat en nieren gekeken dat was allemaal goed. Bloedtesten op soa’s kon hij nog doen en/of een kijkje in de urinebuis. Soa testen heb ik gedeeltelijk bij de huisarts gedaan herpes en mycroplasma is getest bij een soa kliniek. Ik heb een dermatoloog er naar laten kijken in België omdat de huisarts het nog niet nodig vind om me daarheen te sturen omdat het allemaal geïrriteerd uitziet. De dermatoloog dacht aan herpes maar dat blijkt nu niet het geval te zijn.

    Reageer
    #10

    Uroloog ben ik ook zelf heen gegaan in België zonder verwijzing van de huisarts

    Reageer
Reageer op: Is dit een soa of een irritatie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief