Zonder condoom gepijpt door prostitue

Online ZorgZus
 • #1

  Hey,

  Ik heb me donderdag laten pijpen door een prostituée, dit duurde ongeveer 5 min.. ik ervaar ondertussen een paar dagen later geen last en voel me goed ben alleen wel enorm gestressed door wat ik allemaal online lees. Moet ik mij zorgen maken? Wat kan er nog gebeuren?
  Ik heb al bijna 10 jaar een vriendin wat nu?

  Dit heb ik wel sinds het gebeurd is of al langer misschien dat ik er nu meer op heb gelet..? Maar het doet geen pijn en heb echt nergens klachten van.

  Reageer
  #2

  Dit, weet niet zeker of ik het nog al heb gehad..

  Reageer
  #3

  Het was ZONDER condoom ben ik vergeten melden.

  Reageer
  #4

  Een soa kun je zo wel oplopen... testen kan 2 weken na het onveilige contact

  Reageer
  #5

  Oké maar wat denk je? Wat zou het kunnen zijn? Groetjes

  Reageer
  #6

  Dat kan ik zo helaas ook niet zeggen. Als je er verder geen last van hebt denk ik niet aan een soa

  Reageer
  #7

  Bent u een arts? Btw ik heb het opgezocht kan een huitaandoening zijn of niks speciaals? Het is gwn ook omdat ik stress heb dat ik hier meer op let? Of is het nog mogelijk dat ik een soa heb? Zal me zeker laten testen binnen 1 week! Kan ik hiv volledig uitsluiten?
  Kans op soa klein dan? Geen last of niks? Eerder bezorgdheid!

  Groetjes

  Reageer
  #8

  Nee, ik ben geen arts. Wel een zorgprofessional.
  Een huidaandoening zou kunnen of een irritatie...Een soa verwacht ik niet omdat je er verder geen klachten van hebt. HIV zal niet aan de orde zijn

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oké top! Ja ik heb echt nergens last van gehad we zijn nu 4-5 dagen verder... voel me helemaal prima en heb geen rare verschijnselen op mijn penis of er rond. Ben niet ziek, geen branderig gevoel of niks.. maar voor de zekerheid toch laten testen?
  Btw ik heb een partner maar wil dit niet laten uitkomen... dus kan ik al terug seks hebben zonder condoom? Of beter uitstellen tot ik me heb laten testen? Wij hebben altijd seks zonder dusja..

  Reageer
  #10

  Dat is een beslissing die je toch zelf moet nemen. Ik kan je niet garanderen dat je geen soa hebt opgelopen. En eventuele klachten zouden dan nog kunnen komen. Maar wat ik op de foto zie, doet mij niet aan een soa denken

  Reageer
  #11

  Nog altijd geen klachten..

  Reageer
Reageer op: Zonder condoom gepijpt door prostitue
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief