Soa?

Online ZorgZus
 • #1

  Heb je minder kans op een soa als de piemel er maar 1x kort (nog geen 10 sec) in en uit is geweest? Of heb je dan alsnog even veel risico als dat je een halfuur langs seks hebt?

  Reageer
  #2

  Er is altijd een risico

  Reageer
  #3

  Klopt, maar is het risico even groot? En wanneer zou ik dan eventueel moeten testen?

  Reageer
  #4

  Risico is iets kleiner. testen kan 14 dagen na het contact

  Reageer
  #5

  Bedankt! Ook heb ik sinds vanochtend erge keelpijn. Ik heb vrijdagavond + zaterdagochtend iemand gepijpt, zouden eventuele soa klachten al na +- 24 uur kunnen opspelen? Of zou dit meer een verkoudheid kunnen zijn

  Reageer
  #6

  Het zal niet van een soa zijn , maar andere bacteriën zou wel kunnen. Of gewoon een aankomende keelontsteking

  Reageer
  #7

  Bedankt! Ik hoef mij dus geen zorgen te maken of het van een soa kan zijn? Gewoon behandelen als normale keelpijn met strepsils etc?

  Reageer
  #8

  Dat lijkt me een goed idee

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik heb nu ook koorts, hoef ik mij nog steeds niet druk te maken om een eventuele soa? Mijn keelpijn is wel verminderd

  Reageer
  #10

  Ik heb nu ook een beetje bruinige afscheiding. Dit had ik vrijdagavond bij het vingeren ook heel erg (was ook opgezwollen). Zaterdag had ik nog last van bruinige afscheiding en gister eigenlijk de hele dag niet meer. Nu ineens wel weer.. Mijn menstruatie was 2 weken geleden en slik nu weer de pil. Kan dit nog oud bloed zijn wat ‘getriggerd’ is tijdens het vingeren? Ik ben nu wel een beetje angstig...

  Reageer
  #11

  Hee meid,

  ik heb ook een soa gehad iets langer dan een jaartje heb me erop laten testen bij de HA ik heb er goeie antibiotica voor gekregen (ik had helemaal geen klachten) ik wil je toch zeggen laat je voor de zekerheid testen bij de HA zodat je in 1 x een goed gevoel mag krijgen zou je op me berichtje terug willen reageren?

  Reageer
  #12

  Hoi meid bedankt voor je berichtje. Ik ben zelf gewoon van Nederlandse afkomst en ik wil ook wel naar de GGD voor een soa test. Alleen ik snap het niet, klachten kunnen toch niet al na +-24-48 uur opspelen?

  Ik heb nu last van keelpijn, koorts, bruinige afscheiding. Maar die afscheiding had ik dus al sinds vrijdagavond, maar gister geen last van gehad en nu dus ineens wel weer beetje.

  Ik heb dus ook geen idee wat ik moet doen en snap niet of dit soa gerelateerde klachten zijn..

  Ik denk dat ik me eerst moet laten testen op corona vanwege de koorts en keelpijn

  Reageer
  #13

  Geen dank weetje ik heb er iets langer dan een jaar mee gelopen en ik zeg je eerlijk heb geen klachten gehad vandaar dat ik er best wel wat langer mee heb rondgelopen en toch tegen je wil zeggen als je twijfelt doe A.U.B een test want als meid zijnde heb je vaak geen klachten en kan het naar je eileiders toe gaan waardoor je verklevingen kunt krijgen dan spreek je wel echt over hevige klachten onder in je buik of hoge koorts of bloed na gemeenschap of heel veel afscheiding maar meestal erge klachten onder in de buik of koorts maar ik spreek hier over mensen die misschien 3 jaar of langer die een soa hebben gehad of vaker soa hebben opgelopen meestal gebeurd dat bij mensen die ook echt klachten ervaren hoor☺️ Maar ik zou eerst een corona test doen wat je net zelf hebt gezegd?

  Reageer
  #14

  Dankjewel!!

   

  John zou ik uw mening mogen vragen over de bovenstaande klachten die ik heb? De koorts is inmiddels wat gezakt

  Reageer
  #15

  ga eerst maar eens een corona test doen !

  Reageer
Reageer op: Soa?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief