Chlamydia opgelopen, maar hoe?

  • #1

    Hallo, ik heb ongeveer een half jaar geleden een spiraal laten plaatsen. Vanaf toen begonnen mijn problemen. Ik bleef last hebben van bloedingen. Ik ben twee keer op controle geweest alles leek oke buiten dat ik een klein kistje had, maar deze zou wel verdwijnen. Dit verklaarde ook meteen waarom ik zoveel naar de wc moest. Maar sinds vorige week vond ik het genoeg dus besloot ik opnieuw een afspraak te maken. Wat blijkt dat mij spiraal 2 cm te laag zat en ze deze dus opnieuw hebben moeten omhoog duwen. Nadien namen ze een staaltje af beneden. Op kerstavond belde ze mij dat ik chlamydia had. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb nooit last gehad van symptomen maar toen ik er begon over na te denken kon het wel kloppen. Sinds het plaatsen van mij spiraal begon ik met veel bloeden ik kreeg pijn het voelde allemaal niet prettig. Ik begrijp totaal niet hoe ik ineens chlamydia heb terwijl want het begon allemaal na het plaatsen van een spiraal.
    Er is in die praktijk wel degelijk een fout gebeurt want ja kan niet na drie controles zeggen dat een spiraal niet goed zit terwijl ze mij op de andere controle melden dat alles oke was. Kan het mogelijk zijn dat er daar nog een fout is gebeurt? Dat ze bv de instrumenten niet grondig hebben gekuist of?

    Reageer
    #2

    Aan de instrumenten zal het echt niet liggen...

    Reageer
Reageer op: Chlamydia opgelopen, maar hoe?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief