CIM

 • #1

  Afgelopen zaterdag privé bij een prostituee geweest. Het was een echte gfe en achteraf gezien domweg geen condoom gebruikt bij vaginale en orale sex. Oraal was enkel gepijpt worden en dan in haar mond klaargekomen. Nu 2 dagen later toch wel lichte zorgen, heb het gevoel dat ik iets vaker dan anders naar toilet moet en licht branderig, al kan dat wel mijn gedachten zijn doordat ik er nu bewust telkens oplet. Ook is klaarkomen in de mond een extra risico bij soa? Heb alvast haar zonet via whatsapp berichtje gestuurd wanneer ze voor het laatst getest is. Vind het wat dom van mij, gezien ik al tientallen keer sex met prostituees gehad heb, maar steeds met condoom. Ik denk dat ik gewoon door al die corona lockdown en sociaal gemis even te ondoordachtzaam ben geweest. Ze was van Letland, dus qua hiv heb ik weinig angst, eerder chlamydia of gonorroe. Wanneer zou ik ook het best een test kunnen doen op alle soa's met 100% zekerheid van de betrouwbaarheid van de test.

  Reactie
  #2

  " Ze was van Letland, dus qua hiv heb ik weinig angst" ik weet waar dat op slaat maar dat is dan toch een onderschatting. Het is niet zozeer de afkomst maar het beroep waardoor het risico groter was. En als ze het toch al niet nauw neemt met voorbehoedsmiddelen maakt dat het risico alleen maar groter. Of denk je echt dat jij de eerste en enigste bent waarmee ze het zonder doet? Klaarkomen in haar mond is voor jou geen extra risico. Wel voor haar.
  En vragen wanneer ze getest is is ook zinloos. Als ze na de test nog onveilig contact heeft gehad, en daar mag je in dit geval wel van uitgaan, zegt die test dus helemaal niets.
  De reguliere soa's kunnen 2 weken na het confact worden getest. Syfilis kan na 4 weken en HIV na 6 weken

  Reactie
  #3

  Nu zijn we bijna 1,5 week lzter. Tot nu toe enkel vaker plassen en gevoel niet volledig te kunnen uitplassen. Voor de rest geen afscheiding of zweren rond de penis en sperma ziet er ook normaal uit. Volgende week thuis en dan ga ik me alleszins eens laten testen op de gewone soa's. Vraag die ik heb. Kan het problemen geven dat ik allergisch ben voor penicilline bij een eventuele behandeling, moest blijken dat ik een soa heb?

  Reactie
  #4

  Hoi toverfluit, ik begrijp die prostituee ook niet echt, die denkt natuurlijk alleen maar aan meer verdienen, maar slim is het niet van jou maar ook niet van haar.

  Een hoer heeft altijd wisselende contacten, dus pijpen etc. toch maar met een condoom, ik vind het zelf niks, wordt er niet geil van, laat je alleen pijpen zonder condoom door een vaste sexpartner die je langer kent, geld ook voor neuken. Denk niet dat je een soa hebt nu, maar hou het in de gaten en laat je testen, kan altijd anoniem, hoi Michael

   

  Reactie
  #5

  Als je een behandeling krijgt, moet dat gwwoon aangeven

  Reactie
  #6

  Morgen of alleszins donderdag of vrijdag heb ik de resultaten na bloed en urineonderzoek na 6 weken. Denk dat het herpes genitalis is. Zie nu precies blaasjes op mijn eikel. Wat denk jij john?

  Reactie
  #7

  Het doet mij niet meteen aan herpes denken

  Reactie
  #8

  Alles negatief, een pak van mijn hart en ga vanaf nu minder domme daden stellen. En toch die urinaire klachten een paar dagen na de seks... Nu gaat het beter, denk dat ik wel een of andere bacterie heb opgelopen maar deze zelf geklaard heb. Het was een wijze levensles.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: CIM
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief