Vraag

  • #1

    Ik heb een angststoornis en daarvoor ben ik in behandeling. Ben een jongeman van 21 en heb met twee personen seks gehad; mijn ex en mijn huidige vriendin. Daarnaast heb ik twee ervaringen waarbij ik oraal ben bevredigd door twee verschillende dames (onveilig) tussendoor.

    Mijn huisarts heeft mij destijds verteld dat een soa test niet noodzakelijk is, en dat het mijn angsten zou voeden. Ikheb dat dan ook niet gedaan maar ben ineens erg bang dat ik mijn vriendin ofzo iets gegeven heb (niet dat ze ergens last van heeft). Kan ik mijn dokter gewoon vertrouwen?

    Reageer
    #2

    Dat orale contact was met meiden die ik goed kende, niet prostituees oid.

    Reageer
    #3

    Als je de huisarts niet meer kunt vertrouwen dan is dat toch bedroevend

    Reageer
    #4

    Ik begrijp wat u zegt John. Begrijpt u ook de keuze/tip van mijn huisarts om het niet te laten testen? Hij zei namelijk dat ik erg weinig risico heb gelopen en het lastig is om zo een soa te krijgen.

    Reageer
    #5

    Hoi John, ik heb ook wel is onveilige sex gehad je kan je in principe pas na 3 weken laten testen op soa, ik laat mij niet pijpen met condoom, vind dat niks, wordt niet geil, kans dat je met pijpen wat oploopt is niet zo groot, als alles schoon is etc, je voelt een soa echter soms, niet mijn advies laat je gewoon anoniem testen bij een soa kliniek, ik doe het altijd om de 6 maanden in Den Haag, SOA-kliniek Westeinde, succes en gewoon lekker doorsexen, al dat gestress niet goed voor je bloeddruk, HOI

    Reageer
    #6

    Bedankt voor je antwoord Michael, maar ik zou graag willen horen wat John te zeggen heeft. De situatie is wat complexer aangezien ik een angststoornis heb en dus geneigd ben om altijd alles te laten testen en zeker te willen weten.

    Reageer
    #7

    Het risico is inderdaad heel erg klein. Wat HIV betreft. Voor andere soa's is het risico iets groter.

    Reageer
Reageer op: Vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief