Herpes genitalis

 • #1

  ik een man heeft 2 dagen geleden seks gehad met een vrouwelijke prostituee met condoom. Vervolgens een dag later kreeg ik een soort lichte jeuk  die komt en gaat. bovenste gedeelte van mijn penis dus niet de penis zelf maar de bovenste gedeelte vlak onder je buik waar de condoom dus niet beschermd. Daarna 1 dag later kreeg 1 bultje met wit pus en 2 kleine roze bulten iets boven doet niet pijn ook al druk erop. niks doet pijn verder geen koorts of moeheid of zwelling van lymfeklieren. Dus mijn vraag kan ik genitale herpes opgelopen hebben lijkt het erop zie foto goed of was ik toch goed beschermd ???

  Reactie
  #2

  trouwes ter info nooit last gehad van koortslip of herpes genitalis. Dus mijn vraag is echt is dat gewoon puisten of een uitslag of ben ik echt vbesmet geraakt met herpes genitalis ondanks condoom gebruik ?!!

  Reactie
  #3

  vervolgens dag 3 zag ik dat de witte bult dus de pus zie foto weg is gegaan vanzelf denk tijdens inzepen of door de straal van het water  ook zonder pijn en nog steeds geen klachten en branden ook niet onder douche. Klinkt dat allemaal wel van een herpes genitalis of is gewoon puisten en of een uitslag ofzo van de jeuk. Jeuk is er nog wel komt en gaat

  Reactie
  #4

  nu lijkt het nadat die witte bult open is gegaan in de douche op een rode kop lijkt ook nattig te zijn. dus net als hoe je bult  of puist kapot maakt en vervolgens rood word hoort dat bij herpes genitalis ?

  Reactie
  #5

  Dat klinkt niet als herpes

  Reactie
  #6

  Maar ziet het er wel zo uit op de foto of toch niet ?

  Reactie
  #7

  ??

  Reactie
  #8

  Dat ziet er zo niet uit als herpes

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ziet er uit als een verstopte porie. Bij herpes lijkt het meer op een blaasje en bij genitale wratten is dat witte puntje vaak niet zo groot. Deze krijg je ook pas na een paar weken.

  Ingegroeid haartje kan ook maar zie er geen zitten. Als ze niet door de huid.zijn blokkeerd het vaak ook poriën waardoor ze gaan verstoppen. De witte lijn er omheen lijkt door droge huid te komen wat ook een oorzaak kan zijn.

   

  Denk niet dat je je zorgen moet maken

  Reactie
Reageer op: Herpes genitalis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief