Na seks met prostituee soa? Toch maar soatest doen of overbodig?

  • #1

    Moet ik me zorgen maken als ik 2 weken geleden seks heb gehad met een sekswerkster? Alles is veilig gegaan, met condoom enzo. Na verwisselen van standje zei ze "don't touch the condom". Maar aan het einde van het hele gebeuren, ik weet het allemaal niet meer zo precies, had ik misschien toch per ongeluk de condoom aangeraakt met mijn duim tijdens het afdoen (wat met papier en alles gebeurde). Eenmaal thuis wel gelijk mijn handen gewassen met zeep dus ja..

    Na een beetje te hebben opgezocht voor een test enzo kwam ik erachter dat je pas 2 weken na de seks een test mag doen (als je symptomen hebt). Tot nu toe heb ik eigenlijk geen één symptoom gehad en ben ik dan volgens mij ook clean.

    Ik maak me er zo druk om aangezien m'n partner zonder condoom seks wil hebben aangezien zij wel getest is. Zij hoeft van mij geen bewijs te zien dat ik clean ben en zegt me te doen wat me het beste lijkt. Moet ik toch maar een test doen of?

    Reageer
    #2

    dat lijkt me toch niet nodig

    Reageer
Reageer op: Na seks met prostituee soa? Toch maar soatest doen of overbodig?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief