Soa vraag . Syfilus

  • #1

    Ik heb me 6 weken geleden kort door one night stand laten pijpen. Ze is even aan haar kutje geweest en daarna na 10 min met dezelfde hand aan mijn pik.

    Nu zag ik gister dit ( zie foto) Geen hard randje omheen en doet wat pijn( brand) als ik het aanraak. Verder geen last en lijkt wat nattig.. zit goed verstopt als ik het niet uitrek wat ik doe op de foto zit er huud overheen. Ik heb me 2 dagen zonder spuug( ben besneden) afgetrokken en het lijkt een schaafwondje maar maak me toch zorgen ivm het risico en wilde dit met jullie bespreken. Verder geen blaaajes ofzo etc .

     

    Gr

     

    Rob

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    syfilis is zeer onwaarschijnlijk. Ziet er ook niet uit als een zweer.

    Reageer
    #3

    Op de foto lijkt het toch meer op een wondje dan op een zweer.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor jullie antwoord.

     

    Andere vraag. Ik zie jullie vaker antwoorden en naar mijn mening helpen jullie veel mensen. Hoe kan ik jullie helpen en ondersteunen? Doen jullie dit vrijwillig?

    Reageer
    #5

    Dat gebeurt inderdaad op vrijwillige basis.

    Reageer
    #6

    Ok en de andere vraag?

    Reageer
    #7

    Het is aardig dat het je het vraagt, maar ik zou er zo geen antwoord op kunnen geven. Dat zou een vraag zijn voor de site beheerder.

    Reageer
    #8

    Ter info het ziet er nu zo uit

    Bijlagen:
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat ziet er toch al beter uit...lijkt toch nog steeds op een wondje

    Reageer
    #10

    Ja lijkt mij ook. Zal over paar dagen weer foto posten zodat andere kunnen zien wat het verloop is en misschien kunnen relateren aan hun eigen vraag en dan hopelijk minder zorgen maken.

    Reageer
Reageer op: Soa vraag . Syfilus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief