Standaard urine onderzoek soa

  • #1

    Beste,

    Ik heb last van een branderig gevoel tijdens het plassen aan mijn penis. Ook blijft het soms branden na het plassen. Er komt ook witte pus uit. Alles wijst op een soa denk ik. Ik ben naar de huisarts geweest voor een algemene urine controle. Een soa kwam niet ter sprake. Kan men bij een standaard controle waarnemen dat er een soa aanwezig is. Of is dit nog een andere test.

    Mvg

    Reageer
    #2

    Morgen heb ik de uitslag van de waarden in de urine.. ziet men ook dat er een soa is ?

    Reageer
    #3

    Doorgaans wordt daar een andere test voor gedaan. Ik weet zo niet welke test er gebruikt is

    Reageer
    #4

    Ik denk een standaard test om bacterien en parasieten de detecteren. Als ik behandel ben voor de plasbuisontsteking is de soa dan ook weg ?

    Reageer
    #5

    Dat hoeft niet. Hangt af van de behandeling.

    Reageer
    #6

    Beste,

    Ik ben naar de huisarts geweest, aan de hand van mijn klachten heb ik medicatie gekregen tegen plasbuisontsteking (soa). Hij was er met mij het over eens dat ik een soa had. We hebben urinestaal genomen om te controleren over welke soa het gaat. Moet ik mij nu ook zorgen maken dat ik boven die soa misschien ook nog besmet ben geraakt voor hiv ?

    Reageer
    #7

    Dat is een vraag die ik zo helaas ook niet kan beantwoorden. Dat hangt af van het contact dat je had en het daaraan verbonden risico.

    Reageer
Reageer op: Standaard urine onderzoek soa


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief