Bloed

  • #1

    ik wilde byna in de metro op een stoel zitten, toen ik (misschien) bloed op de stoel zag zitten. Ik denk dat het al opgedroogd was. Ik weet echter niet zeker of ik er met mijn jurk tegenaan ben gekomen. 

    Kan het zijn, dat als mijn jurk tegen het bloed is aangekomen, dat dan mijn jurk besmettelijk is als ik die aanraak met mijn handen en ga daarna met mn hand in mijn mond bij wijze van?

    Ik zie geen bloedvlek op mijn jurk, maar het kan toch zijn dat die bacsillen erop zitten en dat ik dan met mn hand die bascillen aanraak en in mijn mond terecht kom en dan besmet raak door heptatis of iets?

    dank u!

    Reageer
    #2

    ?

    Reageer
    #3

    Zo raak je toch niet met iets besmet. Dit is wel erg overdreven

    Reageer
    #4

    Dank u wel! Ja, het zou best wel raar zijn als het zo zou gaan. Dan zouden er 10x meer mensen besmet zijn.

    Dus als ik het goed begrijp, moet je dan DIRECT contact hebben met het bloed en niet dus dat als je opgedroogd bloed hebt aangeraakt [wat niet meer afgaf] en je wrijft in je oog, dat je dan gelijk besmet raakt zo?

    Reageer
    #5

    Zo raak je niet besmet

    Reageer
Reageer op: Bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief